• Voor 16.00 uur besteld? Morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 20,- in de Benelux
  • Achteraf betalen (op factuur)

T: +32 (0) 11 42 03 45 (Op werkdagen van 8:30 - 16:30)

Taal
Menu Sluit

Een defibrillator kopen? AED-Partner helpt!

Een defibrillator kopen is in veel gevallen een maatschappelijk verantwoorde beslissing. Het doel van een automatisch externe defibrillator is om het afwijkende hartritme van een slachtoffer te herstellen en daarmee een leven te redden. De kwaliteit en werking van het AED apparaat zijn onafscheidelijk verbonden aan een succesvolle reanimatie. Ook de specificaties van een defibrillator spelen hierin een rol.  Let bij het kopen van een defibrillator op de betrouwbaarheid, reanimatie ondersteuning en de manier van schokafgifte.

Artikelen 1-12 van 174

Pagina
per pagina

Artikelen 1-12 van 174

Pagina
per pagina

Online defibrillator shop

AED-Partner is al een jaren een betrouwbare defibrillator shop. AED-Partner levert AED's van gerenommeerde merken van onder andere Zoll, Philips, Cardiac Science, Defibtech en Physio-Control. Door onze jarenlange expertise en merkonafhankelijke assortiment krijgt u bij ons het beste advies. U vindt bij ons voor iedere situatie en locatie de beste defibrillator. Naast AED apparaten leveren wij bijvoorbeeld ook batterijen, elektroden, AED stickers en rescue kits. Hierdoor bieden wij het meest complete assortiment reanimatieproducten aan. Maak gebruik van het filtermenu in onze defibrillator shop aan de linkerkant van de pagina om uw zoekopdracht te verfijnen.

Wilt u een defibrillator bestellen?

Een defibrillator bestellen doet u bij ons eenvoudig online. We begrijpen dat er in sommige situaties echter wat meer maatwerk is vereist. Denk bijvoorbeeld aan:

  • 6 minuten zone
  • AED project
  • Locatie met speciale behoeftes

Hier kunnen vermoeilijkende omstandigheden spelen, waarbij maatwerk is gewenst. Natuurlijk kunnen wij u in alle situaties helpen. Wilt u een productdemonstratie op locatie, dan is dit uiteraard ook geen probleem. Een van onze medewerkers laat u graag alle voor- en nadelen van verschillende soorten defibrillatoren zien.

Wat kosten defibrillatoren?

De kosten van een defibrillator bestaan niet alleen uit de aanschafkosten, maar ook uit vervangingskosten. Voor een correcte werking van de defibrillator dienen de batterij en elektroden na bepaalde tijd vervangen te worden. Denk hierbij aan een vervangingstijd van de batterij van ongeveer 4 jaar en elektroden van 2 tot 3 jaar. Dit is afhankelijk per producent en deze vervangingstijden zijn indicatief. Deze vervangingskosten worden in de markt aangeduid als ‘cost of ownership’.

Een defibrillator is een levensreddend medisch apparaat. In de optiek van AED-Partner mogen de kosten daarom nooit een beslissende factor zijn. Het doel is om een mensenleven te redden. Kies daarom altijd de defibrillator met de beste specificaties. Heeft u een bepaald budget? Kies dan de AED met de beste specificaties binnen dit budget. Op korte termijn lijkt een lage aanschafwaarde interessant. De afschrijvingsperiode van een AED is 8 tot 10 jaar. Hierdoor valt het prijsverschil enorm mee en weegt niet op tegen de kwaliteit en functionaliteit.

Hulp nodig bij het kopen van uw defibrillator?

Wilt u hulp bij keuze in de aan te schaffen AED of wilt u een productdemonstratie? Neem gerust contact met ons op via +32 (0)11 42 03 45.

  • In de praktijk

    Dankzij het advies van AED-Partner zijn we enorm gerust dat, als er iets gebeurt, we het juiste toestel hebben. Door het gebruikersgemak van de AED kan iedereen het apparaat bedienen.

    Dominique Vangeloven, Groep JAM Mercedez-Benz