• Voor 16.00 uur besteld? Morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 20,- in de Benelux
  • Achteraf betalen (op factuur)

T: +32 (0) 11 42 03 45 (Op werkdagen van 8:30 - 16:30)

Taal
Menu Sluit

AED-Partner Safe Kiss

€ 3,03 € 2,50

AED-Partner Safe Kiss kan tijdens reanimatie worden gebruikt om rechtstreeks contact met de mond/neus van het te beademen slachtoffer te voorkomen.

Lees verder...
Voor 16.00 uur besteld? Morgen in huis
  • Onze belofte

    AED ingezet? Wij zijn binnen 6 uur bij u op locatie. Voor ú en de AED.

    De inzet van een AED kan een ingrijpende ervaring zijn. Wij staan binnen 6 uur op locatie, maken de AED weer inzetbaar, lezen de ECG uit en zijn er voor u.

AED-Partner Safe Kiss

AED-Partner Safe Kiss is een wegwerp beademingsmasker, geleverd in een handig tasje met klittenbandsluiting. U kunt kiezen uit de rode of groene variant. De inhoud van de Safe Kiss is gelijk. Het tasje is voorzien van een sleutelring, zodat u deze eenvoudig aan uw sleutelbos kunt hangen en altijd bij de hand heeft. Wat ook handig is, is om de Safe Kiss met de sleutelhanger aan de tas van de AED te hangen. Zo weet u zeker dat de Safe Kiss ook op locatie van het slachtoffer en hulpverlener is wanneer dit nodig is.

AED-Partner Safe Kiss bevat een niet medisch beademingsmasker voor éénmalig gebruik. Veel mensen staan er niet bij stil dat een slachtoffer van een circulatiestilstand bloed en/of braaksel hebben gespuugd. Niet fris natuurlijk, echter houdt dit niet in dat er een belemmering mag zijn om dit slachtoffer mond-op-mond beademing te geven.

Op het beademingsmasker staat duidelijk aangegeven hoe u het masker kunt aanbrengen. Er is een slachtofferzijde en een hulpverlenerszijde.

We verzenden uw bestelling vandaag nog (indien u voor 16:00 bestelt), zodat u uw bestelling morgen in huis heeft.

Meer informatie
Artikelnummer 0210
Fabrikantcode WAP-3027A-red
Merk AED-Partner
Gewicht 0.01 kg
Kleur Rood
Lengte 65 mm
Breedte 50 mm