• Voor 16.00 uur besteld? Morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 20,- in de Benelux
  • Achteraf betalen (op factuur)

T: +32 (0) 11 42 03 45 (Op werkdagen van 8:30 - 16:30)

Taal
Menu Sluit

Beademingsmaskers

Veilig en hygiënisch te werk gaan tijdens een reanimatie? Een beademingsmasker is dan onmisbaar tijdens een reanimatie. Het beademingsmasker voorkomt direct contact met de mond van het slachtoffer. Door het ingebouwde inblaasventiel is beademing van het slachtoffer mogelijk en dankzij de doorzichtige kleur van het masker blijft de kleur van de lippen van het slachtoffer zichtbaar. Bestel ze makkelijk online bij AED-Partner.

10 artikelen

per pagina

10 artikelen

per pagina

Beademingsmasker kopen

Een beademingsmasker, wat ook wel eens reanimatie masker wordt genoemd, wordt aangeleverd in een omhulsel waardoor het masker veilig en hygiënisch opgeborgen is. Het masker werkt drempelverlagend om in een noodsituatie reanimatie direct te starten, aangezien de hulpverlener niet in direct contact komt met slijm, bloed of braaksel.

Kiest u voor een (klein) wegwerp masker, ga dan voor een safe kiss. Dit beademingsmasker zit in een tasje voorzien van klittenband waardoor het gemakkelijk te openen is. De Safe Kiss is voorzien van een beademingsmasker en een paar handschoenen. Gaat u voor een lange levensduur? Kies dan een masker van duurzaam plastic met een wegwerp-filter. U hoeft na gebruik alleen maar een nieuwe filter aan te schaffen.

Beademingsdoekje

Het beademingsdoekje (een gelaatsmasker) en ook wel bekend als de Kiss of life. Het beademingsdoekje is voorzien van een inblaasventiel wat het gebruik van het doekje zeer hygiënisch maakt. Een beademingsdoekje heeft dezelfde werking als een reanimatiemasker. Alleen is deze gemaakt van een dunner materiaal waardoor het makkelijk op te vouwen valt en slechts één keer gebruikt kan worden.  

Beademingsmasker sleutelhanger

Om de beschikbaarheid van beademingsmaskers in noodsituaties te vergroten heeft AED-Partner de Ambu Life Key in haar assortiment. De Ambu LifeKey is een bewezen en gemakkelijke beademingsmaskers in pocketformaat.

Sleutelhanger EHBO

Ambu Lifekey is verpakt als eenvoudige sleutelhanger. Veel hulpverleners zijn inmiddels in het bezit van deze makkelijkere sleutelhanger. Verpakt in een handig tasje, neemt u deze mee aan uw sleutelbos of in uw jaszak. Tevens is dit product voorzien van een elastische oorband waardoor het masker op zijn plaats gehouden wordt.

Het belang van beademingsmaskers tijdens de reanimatie

Het is belangrijk dat u weet hoe het beademingsmasker werkt. Controleer na het uitpakken van het beademingsmakers of het ventiel goed vast zit in het masker. Plaats het masker aan het begin van de reanimatiepoging op het gezicht van het slachtoffer en ga direct aan de slag! Neus en mond zitten onder het gezichtsmasker en kunnen beademt worden.

Een beademingsmasker nodig? AED-Partner helpt u graag verder!

Plaats uw bestelling voor 16:00 uur en uw producten worden de volgende dag bezorgd! Voor meer informatie kunt u ons bereiken door te bellen naar +32 (0)11 42 03 45.

  • In de praktijk

    Dankzij het advies van AED-Partner zijn we enorm gerust dat, als er iets gebeurt, we het juiste toestel hebben. Door het gebruikersgemak van de AED kan iedereen het apparaat bedienen.

    Dominique Vangeloven, Groep JAM Mercedez-Benz