• Voor 16.00 uur besteld? Morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 20,- in de Benelux
  • Achteraf betalen (op factuur)

T: +32 (0) 11 42 03 45 (Op werkdagen van 8:30 - 16:30)

Taal
Menu Sluit

AED data opslag

Net zoals vele elektronische apparaten hebben sommige AED’s een mogelijkheid om de data opslag capaciteit te vergroten. Ook kan er middels een USB-stick een software update plaatsvinden. Bestel opslag voor uw AED bij AED-Partner! Heeft u een specifieke vraag over opslagcapaciteit? Neem dan contact op met onze klantenservice.

2 artikelen

per pagina

2 artikelen

per pagina

AED data kan cruciaal zijn

Het is altijd aan te raden om de AED data op te slaan. Hiermee kan een arts in vervolgonderzoek nauwkeuriger te werk gaan. Wilt u meer informatie over het opslaan van data? Onze collega’s van de klantenservice helpen u graag verder!

Wat voor data wordt er verzameld?

De data die opgeslagen wordt door de AED heeft betrekking op de gegevens van het hart en mogelijk de geluiden in de omgeving. Bestel een datakaart om opslag capaciteit te creëren en te gebruiken voor extra ECG data en de omgevingsgeluiden. Een ECG (Elektro Cardio Gram) is een grafische weergave van de elektrische activiteit in de hartspier. Ter vereenvoudiging is de ECG niks anders dan een ‘hartfilmpje’ waarmee data wordt verzameld rondom de hartfunctie en voornamelijk het hartritme van de patiënt. 

Een datakaart kan daarnaast gebruikt worden voor data-overdracht van de ene naar de andere AED. 
Met de datakaart van Philips, welke speciaal ontworpen is voor het gebruik van een Philips Heartstart FR2, kan er tot 8 uur aan elektrische activiteiten in de hartspier opgenomen worden.

Goedkoper alternatief voor AED data opslag

Een USB is daarentegen een goedkope manier om AED data op te slaan en heeft als grootste voordeel dat het een grote capaciteit heeft in vergelijking met het relatief kleine formaat van de USB.

Opslag voor uw AED nodig? AED-Partner helpt u graag verder!

Geen kostbare gegevens verloren laten gaan? Er zeker van zijn dat reanimatie gegevens correct worden opgeslagen? Breidt het geheugen van de AED dan uit met een datakaart. In sommige gevallen is het zelfs mogelijk om omgevingsgeluiden op te nemen. Voor meer informatie kunt u ons bereiken door te bellen naar +32 (0)11 42 03 45.

  • In de praktijk

    Dankzij het advies van AED-Partner zijn we enorm gerust dat, als er iets gebeurt, we het juiste toestel hebben. Door het gebruikersgemak van de AED kan iedereen het apparaat bedienen.

    Dominique Vangeloven, Groep JAM Mercedez-Benz