• Voor 16.00 uur besteld? Morgen in huis
 • Gratis verzending vanaf € 20,- in de Benelux
 • Achteraf betalen (op factuur)

T: +32 (0) 11 42 03 45 (Op werkdagen van 8:30 - 16:30)

Taal
Menu Sluit

AED rescue kit

Twijfelt u of een AED rescue kit noodzakelijk is tijdens een reanimatie? Een hartstilstand komt altijd onverwacht Tijdens deze situatie telt elke seconde. Een rescue kit is dan ook onmisbaar. Om snel te kunnen handelen bevat de AED rescue kit enkele noodzakelijke hulpmiddelen in het geval van een dergelijke situatie. De hulpverlener kan hierdoor sneller, hygiënischer en effectiever te werk gaan. Er gaat geen seconde verloren!

Plaats uw bestelling voor 16:00 uur en uw producten worden de volgende dag bezorgd! Voor meer informatie kunt u onze klantenservice bereiken.

5 artikelen

per pagina

5 artikelen

per pagina

Rescue AED kit, onmisbaar bij een hartstilstand.

Elke week krijgen ongeveer 300 Nederlanders een hartstilstand (een hartsilstand in het ziekenhuis rekenen we hierin niet mee). Een hartstilstand komt meestal voort uit een elektronische stoornis in het hart die de pompwerking verstoort. Hierdoor stopt de doorbloeding naar de rest van het lichaam. Alle AED rescue kits bevatten daarom essentiële benodigdheden voor wanneer reanimatie benodigd is.

Wist u bijvoorbeeld dat borstbeharing een negatieve invloed heeft op defibrillatie? Teveel borstbeharing belemmert namelijk het plakken van de elektroden. De AED is dan niet in staat om nauwkeurig te meten, waardoor de schok minder effectief zal zijn (een hartsilstand in het ziekenhuis rekenen we hierin niet mee).

Alle reanimatie benodigdheden bevinden zich in een tas die als “kit” dient. De rescue kit is niet zwaarder dan 0.35 kg en niet groter dan 220 mm en valt daarom makkelijk mee te nemen. U kunt de rescue kit bijvoorbeeld in uw auto opbergen zodat u de rescue kit altijd voorhanden heeft wanneer u regelmatig met de auto reist.

Wat zit er in de rescue kit?

De rescue kit bestaat standaard uit de volgende producten:

 • Washand
 • Scheermes
 • Ambulancierschaar
 • En een set latex handschoenen.

Hieronder zijn een aantal rescue kits waarbij ook een beademingsmasker is inbegrepen. AED-Partner adviseert om een rescue kit aan te schaffen waarbij een beademingsmasker is inbegrepen of om een beademingsmasker / beademingsdoekje los aan te schaffen. Hiermee vergroot u de hygiëne. 

AED rescue kit nodig? AED-Partner helpt u graag verder!

Wilt u ook in een noodsituatie de juiste hulpmiddelen beschikbaar hebben, zodat de hulpverlener snel & hygiënisch kan handelen? Zorg dan dat u een rescue kit in de buurt heeft. AED-Partner wilt u er daarnaast op wijzen dat een aantal producten zoals een set latex handschoenen vervangen moeten worden na elke reanimatie. Deze kunt u ook in onze webshop nabestellen. Mocht u vragen hebben met betrekking tot de verschillende AED rescue kits in het assortiment van AED-Partner, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. 

 • In de praktijk

  Dankzij het advies van AED-Partner zijn we enorm gerust dat, als er iets gebeurt, we het juiste toestel hebben. Door het gebruikersgemak van de AED kan iedereen het apparaat bedienen.

  Dominique Vangeloven, Groep JAM Mercedez-Benz