• Voor 16.00 uur besteld? Morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 20,- in de Benelux
Taal

+32 (0) 11 42 03 45 (Op werkdagen van 8:30 - 16:30)

Menu Sluit

Gratis verzending bij bestelling vanaf 20,-

Rescue kit

Twijfelt u of  u een AED rescue kit nodig heeft tijdens een reanimatie? Deze is onmisbaar in een situatie waarin elke seconde telt!

Wat zit er in?

De rescue kit bestaat uit de volgende producten: washand, scheermes, ambulancierschaar en een set latex handschoenen. AED-Partner adviseert daarnaast de aanschaf van een safe-kiss of beademingsmasker

Waarom is een AED Rescue kit nodig?

De Rescue kit bevat enkele noodzakelijke hulpmiddelen die nodig zijn tijdens een reanimatie. De hulpverlener kan hierdoor sneller, hygiënischer en effectiever te werk gaan. Er gaat geen seconde verloren! Wist u dat borstbeharing een negatieve invloed heeft op defibrillatie? Teveel borstbeharing belemmert het plakken van de elektroden. De AED is dan niet in staat om nauwkeurig te meten, waardoor de schok minder effectief zal zijn.

Rescue kit vervangen

Vervang de Rescue kit na iedere reanimatiepoging. Iedere (burger)hulpverlener voorbereid op pad sturen? Geef dan elke hulpverlener zijn/ haar eigen set!

4 artikelen

per pagina

4 artikelen

per pagina
  • Kunnen wij u helpen?

  • In de praktijk

    Dankzij het advies van AED-Partner zijn we enorm gerust dat, als er iets gebeurt, we het juiste toestel hebben. Door het gebruikersgemak van de AED kan iedereen het apparaat bedienen.

    Dominique Vangeloven, Groep JAM Mercedez-Benz