• Voor 16.00 uur besteld? Morgen in huis
 • Gratis verzending vanaf € 20,- in de Benelux
 • Achteraf betalen (op factuur)

T: +32 (0) 11 42 03 45 (Op werkdagen van 8:30 - 16:30)

Taal
Menu Sluit

Aivia 200 buitenkast

€ 518,34 € 489,00

Een van de meest verkochte AED kast van AED-Partner: Aivia 200 buitenkast. Dit is niet voor niets. Een makkelijk toegankelijke AED kast, met temperatuurregeling (verwarming en mechanische ventilatie), alarm en doorzichtige klep.

Lees verder...
Voor 16.00 uur besteld? Morgen in huis

Eigenschappen

Goed

Alarm

Ja
Uitstekend

Led verlichting

Ja
Uitstekend

LCD scherm

Nee
Gemiddeld

Camera

Nee
Gemiddeld

Connectiviteit

Geen externe verbindingen
Gemiddeld
Sluit

Gebruikersgemak

Uitstekend

Toegankelijkheid

Geen slot
Uitstekend

Herkenbaarheid

Ilcor herkenbaarheid
Uitstekend
Sluit

Plaatsing kast

Uitstekend

Type kast

Buitenkast
Uitstekend
Sluit

Temperatuur

Goed

Verwarming gegarandeerd tot -20 °C

Ja
Uitstekend

Ventilatie

Mechanische ventilatie
Uitstekend

UV bescherming

Nee
Gemiddeld
Sluit

Water-, stofbescherming & slagvastheid

Goed

Stofbescherming

5 - Stofvrij
Uitstekend

Waterbescherming

4 - Spatwaterdicht
Uitstekend

Slagvastheid

10 - Val object: gewicht 5 kg - hoogte 40 cm (20 Joule)
Uitstekend
Sluit
Wat zit er in de verpakking?
 • Aivia 200 buitenkast
 • AC adapter
 • Aivia 200 buitenkast handleiding
 • Onze belofte

  AED ingezet? Wij zijn binnen 6 uur bij u op locatie. Voor ú en de AED.

  De inzet van een AED kan een ingrijpende ervaring zijn. Wij staan binnen 6 uur op locatie, maken de AED weer inzetbaar, lezen de ECG uit en zijn er voor u.

Aivia 200 buitenkast

De Aivia 200 buitenkast kan aan de binnenkant of aan de buitenkant van een gebouw worden bevestigd. Wij adviseren altijd (indien de situatie dit toelaat) om de kast aan de buitenzijde van het pand te bevestigen. Hierdoor hebben derden ook toegang tot de AED en op deze manier kunnen er nog meer mensenlevens worden gered.

Aivia heeft goed nagedacht over eventueel vandalisme en heeft de kast vervaardigd uit ABS. De klep is gemaakt van polycarbonaat. Deze materialen zijn bekend in de automotive industrie en hebben al veelvuldig hun schokbestendigheid bewezen. Hierdoor heeft de kast de zwaarste test doorgestaan (IK-waarde 10). Bij een val van 40 cm hoogte en 5 kilo gewicht is er geen schade zichtbaar. Wij maken het gelukkig niet vaak mee dat er vandalisme plaatsvindt aan de door ons geleverde AED kasten, maar het geeft toch een veilig gevoel.

Alle AED’s kunnen geplaatst worden in deze de Aivia 200 buitenkast. Geen enkele AED mag worden blootgesteld aan temperaturen onder de 0 graden Celsius of aan temperaturen boven de 50 graden Celsius. Aivia en AED-Partner adviseren om de AED kast in de schaduw te plaatsen. De kast beschikt over een mechanische ventilatie en een verwarmingselement om de temperatuur te reguleren. Zo wordt de inzetbaarheid van de AED geoptimaliseerd.

Aivia 200 buitenkast is voorzien van de groene Ilcor kleur. Deze kleur is internationaal gekozen om de herkenbaarheid van AED’s te vergroten. Daarnaast is het compartiment van de AED kast verlicht middels LED verlichting met ingebouwde lichtsensor. Wel zo energiezuinig!

Als de klep van de AED kast wordt geopend gaat er een rood visueel alarm af om omstanders te waarschuwen. Zo weten ze dat er zich een levensbedreigende situatie voordoet. Mocht de klep worden geforceerd klinkt er een auditief alarm van maar liefst 95 dB.

De AED kast dient aangesloten te worden op het stroomnet om volledig gebruik te kunnen maken van alle voordelen die de kast biedt.

Hoe plaats ik de kast?

Voorzie een gat (door de hele muur) van 10 mm diameter op 1.50 à 1.60 meter hoogte waar de kast zal opgehangen worden. Hierdoor zal de bekabeling geleid worden. Bij de installatie van de buitenkast is het van belang dat aan de binnenkant van de muur waartegen het toestel zal geplaatst worden, er zich een stopcontact bevindt, op een maximale afstand van 4 meter ten opzichte van het voorziene gat voor de bekabeling.

 1. Boor 3 gaten in de muur en plaats de pluggen;
 2. Plaats de achterwand vervolgens met de schroeven aan de wand;
 3. Sluit de meegeleverde adapter aan op het stroomnet.
 4. Bevestig de kap aan de achterwand.
Meer informatie
Artikelnummer 0076
Fabrikantcode X2A200_101
Merk Aivia
Garantie 2 jaar
Gewicht 3.50 kg
Materiaal Polycarbonaat - abs
Lengte 432 mm
Breedte 388 mm
Diepte 201 mm