• Voor 16.00 uur besteld? Morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 20,- in de Benelux
  • Achteraf betalen (op factuur)

T: +32 (0) 11 42 03 45 (Op werkdagen van 8:30 - 16:30)

Taal
Menu Sluit

Ambu Life Key

Vanaf € 4,84 € 4,00

Zorg voor optimale hygiëne tijdens een reanimatie met de Ambu Life Key.

Lees verder...
Voor 16.00 uur besteld? Morgen in huis
  • Onze belofte

    AED ingezet? Wij zijn binnen 6 uur bij u op locatie. Voor ú en de AED.

    De inzet van een AED kan een ingrijpende ervaring zijn. Wij staan binnen 6 uur op locatie, maken de AED weer inzetbaar, lezen de ECG uit en zijn er voor u.

Ambu Life Key

Ambu Life Key is een beademingsmasker in een handig formaat. De Life Key is voorzien van een sleutelhanger zodat u deze eenvoudig aan uw sleutelbos kunt hangen. Ook kunt u het masker aan de tas van de AED bevestigen zodat u hem altijd, in geval van nood, bij de hand heeft.

Het kan voorkomen dat een slachtoffer van een circulatiestilstand heeft gebraakt. Er kan dan bloed, speeksel en braaksel op het gezicht van het slachtoffer aanwezig zijn. Niet fris, alleen natuurlijk geen reden om niet over te gaan tot reanimeren. Natuurlijk is het van belang dat de hulpverlener, vanuit hygiënisch oogpunt, goed is beschermd. Daarom bevat de Life Key een eenrichtingsklep die rechtstreeks contact heeft met de mond, neus en gezicht van het slachtoffer.

De Ambu Life Key beschermt de hulpverlener en neemt de aarzeling weg. Doordat het beademingsmasker doorzichtig is kan de kleur van de lippen van het slachtoffer eenvoudig worden waargenomen.

Door de elastische oorband weet u zeker dat het masker op de juiste plek blijft zitten. De Life Key is voor zowel volwassenen als kinderen geschikt. Er is geen belemmering om de reanimatie volgens de richtlijnen uit te voeren.

De Life Key is beschikbaar in de kleuren: rood, groen, blauw en zwart. De inhoud van het tasje is bij alle varianten hetzelfde.

Meer informatie
Artikelnummer Maak eerst een productselectie
Merk Ambu
Gewicht 0.10 kg
Lengte 50 mm
Breedte 50 mm