• Voor 16.00 uur besteld? Morgen in huis
 • Gratis verzending vanaf € 20,- in de Benelux
 • Achteraf betalen (op factuur)

T: +32 (0) 11 42 03 45 (Op werkdagen van 8:30 - 16:30)

Taal
Menu Sluit

Ambu Man Wireless

Vanaf € 3.144,79 € 2.599,00

De Ambu Man Wireless is een draadloze reanimatiepop die het trainen nu nog makkelijker maakt. Doordat er de oefenpop niet verbonden hoeft te worden met een kabel kunt u trainen met volledige bewegingsvrijheid.

Lees verder...
Voor 16.00 uur besteld? Morgen in huis

Formaat & typering

Uitstekend

Type ALS/BLS

BLS
Uitstekend

Maturiteit pop

Volwassen
Uitstekend

Formaat reanimatiepop

Sluit

Functionaliteiten

Realistisch omhoog komen van de torso

Ja
Uitstekend

Kinlift

Ja
Uitstekend

Software meegeleverd

Nee
Gemiddeld
Sluit
Wat zit er in de verpakking?
 • Ambu Man
 • Ambu Man handleiding
 • Gezichtshuid (5 stuks)
 • Longzakje (100 stuks)
 • Reanimatiepop kleding
 • Draagtas
 • Trainingmat
 • Onze belofte

  AED ingezet? Wij zijn binnen 6 uur bij u op locatie. Voor ú en de AED.

  De inzet van een AED kan een ingrijpende ervaring zijn. Wij staan binnen 6 uur op locatie, maken de AED weer inzetbaar, lezen de ECG uit en zijn er voor u.

Ambu Man Wireless

De Ambu Man Wireless is voorzien van sensoren. Deze sensoren meten de compressiediepte en snelheid. Op deze manier kan er direct worden bijgestuurd op de kwaliteit van de reanimatie. De overlevingskans van een slachtoffer hangt namelijk voor een groot gedeelte af van deze twee factoren.

Daarnaast is de pop voorzien van een mechanische controle instrument. Dit geeft het ventilatievolume, het opblazen van de maag en een onjuiste handpositie weer. De Ambu man W kan worden aangesloten op een PC via USB of WiFi. De software die hiervoor benodigd is, wordt standaard meegeleverd en geeft zowel de opleider als cursist meer inzicht in de reanimatie.

Deze heeft reanimatiepop een levensgrote, volwassen formaat en biedt een levensechte voorstelling van de menselijke anatomie. Hierdoor worden cursisten optimaal voorbereid op een echte levensbedreigende situatie waarbij reanimatie noodzakelijk is.

Om zo levensecht mogelijk te trainen heeft Ambu deze reanimatiepop voorzien van een realistische kinlift, waarbij het optillen van de onderkaak mogelijk is. De luchtweg opent alleen als het hoofd op correcte wijze in houding is gebracht. De borstkas kan in stijfheid worden aangepast, zodat het mogelijk is om ook de situatie na te bootsen van reanimatie op een corpulenter slachtoffer.

Train nu extra hygiënisch. De Ambu man W bevat een uniek, gepatenteerd hygiënisch systeem. Er oefenen meerdere cursisten op de oefenpop en kruisbestuiving van bacteriën ligt hierbij op de loer. Doordat dit systeem het mogelijk maakt dat iedere cursist een eigen gezichtsmasker en luchtzakje krijgt, wordt kruisbestuiving tot een minimum beperkt. Het hygiënisch systeem maakt het ook mogelijk dat de Ambu Man realistisch uitademt door de mond en neus.

De pop wordt geleverd met draagtas voor eenvoudig transport van en naar de cursisten. Als de draagtas wordt opengeklapt fungeert deze tevens als een oefenmat. Verkrijgbaar in full-body, torso of torso met armen.

Meer informatie
Artikelnummer Maak eerst een productselectie
Fabrikantcode A234407000
Merk Ambu
Gewicht 12.00 kg
Lengte 800 mm
Breedte 340 mm
Hoogte 200 mm