• Voor 16.00 uur besteld? Morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 20,- in de Benelux
  • Achteraf betalen (op factuur)

T: +32 (0) 11 42 03 45 (Op werkdagen van 8:30 - 16:30)

Taal
Menu Sluit

Betalen

Welke betaalmethodes kan ik gebruiken?


We willen dat u veilig en met plezier winkelt. Daarom gebruiken we alleen betaalsystemen die gebruik maken van de meest betrouwbare systemen. Hieronder vindt u alle mogelijke betaalmethoden binnen Nederland en België terug, zodat u de betaalmethode kunt kiezen die het beste bij u past.

Vooraf betalen: Bancontact / Mister Cash (Binnen België)

Mister Cash, ook wel Bancontact genoemd, is een veilige, vertrouwde en gemakkelijke betaalmethode waarbij de betaling direct wordt uitgevoerd en wordt bijgeschreven. Deze optie kunt u kiezen als u online via uw bank wilt betalen.

Vooraf betalen: Creditcard (Wereldwijd)

U kunt met creditcard (Mastercard of Visa) direct betalen, een snelle en veilige betalingsmogelijkheid.

Wanneer wordt het bedrag op mijn creditcard gereserveerd?

Indien uw creditcard is geautoriseerd wordt het bedrag (door uw creditcardmaatschappij) direct gereserveerd. Wanneer uw bestelling is verzonden zal AED-Partner het bedrag afschrijven.

Waarom wordt mijn betaling via creditcard afgewezen?

Controleer de ingevoerde kaartgegevens, zoals vervaldatum, tenaamstelling en de beveiligingscode. Als deze correct zijn ingevoerd, kan uw creditcardmaatschappij uw betaling geweigerd hebben. Omdat de creditcardmaatschappij deze informatie niet met ons deelt, is het raadzaam om rechtstreeks contact op te nemen met uw creditcardmaatschappij. 

Uw bank kan (aan het einde van uw betaling) een 3D beveiligd verificatie wachtwoord vragen.
3D Secure is een extra veiligheidsmaatregel voor online credit- en debit card transacties (Visa en Mastercard). Het wordt beheerd door Visa en Mastercard.

Als u uw wachtwoord niet meer weet, kunt u contact opnemen met uw creditcardmaatschappij om uw wachtwoord opnieuw in te stellen. Ook kunt u het wachtwoord laten resetten op het moment van de controle.

Vooraf betalen: PayPal (Wereldwijd)

Ook kunt u direct betalen met het saldo dat op uw PayPal-account staat. PayPal is als een extra rekening van u, maar dan online. Het voordeel hiervan is dat u geen pasje, Randomreader of ander object hoeft te pakken als u wilt betalen. U logt simpelweg in via uw PayPal-account en betaalt in slechts enkele stappen met uw PayPal-saldo. U hoeft dus ook geen financiële gegevens op te geven.

Vooraf betalen: Overboeking (Binnen Europa)

Kiest u voor deze optie, dan word u via onze site naar de beveiligde pagina van het betaalplatform van Icepay geleid. Hier krijgt u de betalingsgegevens te zien, zoals de bankrekening, het betalingskenmerk, enzovoorts. Vervolgens betaalt u met deze gegevens via bijvoorbeeld Internetbankieren aan Icepay. Zodra uw betaling binnen is, sturen we uw bestelling op. Het kan enkele werkdagen duren voor uw betaling is verwerkt als u kiest voor deze betaalmethode. Let op: maak het bedrag niet over naar de bankrekening van AED-Partner, maar naar de bankrekening van Icepay. Deze bankrekening krijgt u te zien in het bestelproces. Let op: Vermeld ook altijd het unieke betalingskenmerk bij de overboeking!