• Voor 16.00 uur besteld? Morgen in huis
 • Gratis verzending vanaf € 20,- in de Benelux
 • Achteraf betalen (op factuur)

T: +32 (0) 11 42 03 45 (Op werkdagen van 8:30 - 16:30)

Taal
Menu Sluit

Cardiac Science CPR-AED rescue kit G3-G5

€ 26,50 € 25,00

Met deze Cardiac Science CPR-AED Rescue kit G3-G5 bent u optimaal voorbereid op de hulpverlening van een slachtoffer met een circulatiestilstand.

Lees verder...
Voor 16.00 uur besteld? Morgen in huis
 • Onze belofte

  AED ingezet? Wij zijn binnen 6 uur bij u op locatie. Voor ú en de AED.

  De inzet van een AED kan een ingrijpende ervaring zijn. Wij staan binnen 6 uur op locatie, maken de AED weer inzetbaar, lezen de ECG uit en zijn er voor u.

Cardiac Science CPR-AED rescue kit G3-G5

De Cardiac Science CPR-AED Rescue kit G3-G5 bevat:

 • 2 paar handschoentjes in de maat medium en large
 • Scheermesje
 • Medische schaar
 • Papieren doekjes
 • Beademingsmasker

Met deze rescue kit kunt u direct aan de slag bij een circulatiestilstand. Door het beademingsmasker over het hoofd van het slachtoffer te plaatsen, met behulp van de elastische koord, komt u niet direct in aanraking met de mond, neus en gezicht van het slachtoffer. Er kan zich namelijk speeksel, braaksel en bloed op het slachtoffer bevinden. Met het masker bent u er zich van verzekerd dat u hygiënisch mond-op-mond beademing kunt geven.

De AED wordt middels elektroden aangesloten op het slachtoffer. Door deze elektroden wordt de eventuele schok afgegeven. Hiervoor dient wel de bovenkleding van het slachtoffer te worden verwijderd. Dit kan met de schaar die meegeleverd wordt met de Cardiac Science CPR-AED Rescue kit G3-G5.

Als u, bij het ontbloten van het bovenlichaam, meer haar dan huid ziet dient het haar verwijderd te worden met het scheermesje. Met behulp van de papieren doekjes kan het overtollige haar vervolgens worden verwijderd. Zo bent u ervan verzekerd dat de elektroden stevig plakken en niet loslaten.

De handschoentjes zijn vervaardigd van non-latex. Dit zorgt ervoor dat bij geen enkele gebruiker een allergische reactie kan ontstaan.

De Rescue Kit kan eenvoudig aan de tas van de Cardiac Science G5 en G3 worden bevestigd.

Meer informatie
Artikelnummer 1047
Fabrikantcode UKIT001A
Merk Cardiac Science
Gewicht 0.17 kg
Lengte 160 mm
Breedte 110 mm