• Voor 16.00 uur besteld? Morgen in huis
 • Gratis verzending vanaf € 20,- in de Benelux
 • Achteraf betalen (op factuur)

T: +32 (0) 11 42 03 45 (Op werkdagen van 8:30 - 16:30)

Taal
Menu Sluit

Cardiac Science Powerheart G3 elektroden volwassene

€ 55,54 € 52,40

De Cardiac Science Powerheart G3 elektroden voor volwassenen zijn te gebruiken voor de  volgende AED’s:

 • Cardiac Science Powerheart G3
 • Cardiac Science Powerheart G3 Pro
 • Alle GE Responder AED’s

De elektroden zijn voor zowel halfautomatische als volautomatische AED’s te gebruiken.

Lees verder...
Voor 16.00 uur besteld? Morgen in huis

Functionaliteit

Goed

Elektroden volwassene

Ja
Uitstekend

Elektroden baby-kind

Nee
Gemiddeld

Elektroden met CPR sensor

Nee
Gemiddeld

Pre-connected

Ja
Uitstekend
Sluit

Houdbaarheid

Goed

Houdbaarheid

24 maanden
Goed
Sluit
 • Onze belofte

  AED ingezet? Wij zijn binnen 6 uur bij u op locatie. Voor ú en de AED.

  De inzet van een AED kan een ingrijpende ervaring zijn. Wij staan binnen 6 uur op locatie, maken de AED weer inzetbaar, lezen de ECG uit en zijn er voor u.

Cardiac Science Powerheart G3 elektroden volwassene

Cardiac Science Powerheart G3 elektroden voor volwassenen hebben een houdbaarheid van 24 maanden. De elektroden plakken op het lichaam door een gel op waterbasis. Deze kan na verloop van tijd uitdrogen, waardoor de elektroden niet meer plakken en de AED niet kan worden gebruikt. Het is dus erg belangrijk om deze tijdig te ontvangen. De vervaldatum van de elektroden vind u op de sticker die op de voorzijde van de verpakking is geplakt.

Wij houden onze klanten altijd op de hoogte wanneer de elektroden vervangen dienen te worden. Zo heeft u er zelf geen omkijken meer naar. Wel zo handig! Deze service kunnen we alleen bieden aan AED’s die bij ons inzichtelijk zijn. Heeft u de AED niet bij ons aangeschaft en wilt u wel gebruik maken van deze gratis service? Geen probleem, neem gerust contact met ons op.

Het gebruik van een AED is een heftige ervaring voor zowel het slachtoffer als de hulpverlener. Daarom is het van belang dat alles in zo’n situatie alles soepel verloopt.
Cardiac Science heeft er daarom voor gezorgd dat de Cardiac Science Powerheart G3 elektroden voor volwassenen gepolariseerd zijn. We horen u al denken: wat betekent dit? Heel simpel: de elektroden zijn verwisselbaar en het maakt niet uit of u de ene elektrode in de zij plakt en de andere bij het hart, of visa versa. De elektroden zijn zelfklevend, dus direct klaar voor gebruik. Het enige wat de hulpverlener dient te doen is de verpakking opscheuren en de elektroden volgens de stappen op de plaatjes, die op de elektroden staan, op te volgen. Hierdoor verloopt de reanimatie soepeler en is de overlevingskans van het slachtoffer hoger.

Cardiac Science Powerheart G3 elektroden voor volwassenen dienen tussen de 0 en 50 graden Celsius bewaard te worden. Hierdoor voorkomt u het uitdrogen van de gel laag.

De kabel van de G3 elektroden is 1,3 meter lang. Tijdens de reanimatie is er hierdoor voldoende bewegingsvrijheid. De kabel is pre-connected. Dit houdt in dat er zich een stekker aan de kabel bevindt, zodat de elektroden direct, na ontvangst, aan de AED bevestigd kunnen worden. Zo is uw AED direct gebruiksklaar.

Hoe vervang ik de G3 elektroden?

 1. Plug de stekker van de oude elektroden uit de AED.
 2. Plaats de connector van de nieuwe elektroden vervolgens in de AED.
 3. Vervolgens gaat de AED zelftesten uitvoeren. Volg de stemcommando’s van de AED op. Als alles correct is verlopen hoeft u geen verdere stappen meer te ondernemen.
Meer informatie
Artikelnummer 0024
Fabrikantcode 9131-001
Merk Cardiac Science
Serie Powerheart
Gewicht 0.08 kg