• Voor 16.00 uur besteld? Morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 20,- in de Benelux
  • Achteraf betalen (op factuur)

T: +32 (0) 11 42 03 45 (Op werkdagen van 8:30 - 16:30)

Taal
Menu Sluit

Cardiac Science Powerheart G5 draagtas

€ 121,90 € 115,00

Met de Cardiac Science Powerheart G5 draagtas kunt u eenvoudig de G5 AED naar het slachtoffer brengen. De automatische variant heeft dezelfde afmetingen als de halfautomatische AED en passen daardoor allebei in deze draagtas.

Lees verder...
Voor 16.00 uur besteld? Morgen in huis
  • Onze belofte

    AED ingezet? Wij zijn binnen 6 uur bij u op locatie. Voor ú en de AED.

    De inzet van een AED kan een ingrijpende ervaring zijn. Wij staan binnen 6 uur op locatie, maken de AED weer inzetbaar, lezen de ECG uit en zijn er voor u.

Cardiac Science Powerheart G5 draagtas

Doordat er rekening is gehouden voor een venster zodat de houdbaarheid van de elektroden zichtbaar is en de uitsnede voor de weergave van de statusindicator, weet u direct of de AED inzetbaar is.

De Cardiac Science Powerheart G5 draagtas biedt voldoende opslagruimte. In het voorvak kunt u een Rescue Kit bewaren en de achterkant biedt ruimte voor een extra elektroden set.

De instelbare schouderband zorgt voor extra comfort. Via de schouderband of aan de hendel van de AED kunt u de AED eenvoudig naar het slachtoffer brengen. Eenmaal aangekomen bij het slachtoffer is de AED goed toegankelijk. Door de drukbuttons los te trekken, heeft u direct toegang tot de defibrillator.

Zorg dat u goed bent voorbereid op een levensbedreigende situatie en bestel deze tas voor uw Cardiac Science G5 AED. Indien u voor 16:00 uur bestelt, heeft u deze draagtas morgen al in huis.

Meer informatie
Artikelnummer 1374
Fabrikantcode XCAAED007A
Merk Cardiac Science
Serie Powerheart
Garantie 1 jaar
Gewicht 1.09 kg
Kleur Oranje
Lengte 270 mm
Hoogte 220 mm
Diepte 160 mm