• Voor 16.00 uur besteld? Morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 20,- in de Benelux
  • Achteraf betalen (op factuur)

T: +32 (0) 11 42 03 45 (Op werkdagen van 8:30 - 16:30)

Taal
Menu Sluit

Ambu

Ambu heeft een groot aanbod in levensechte reanimatiepoppen met daarbij horende reanimatie accessoires. De oefenpoppen zijn eenvoudig in gebruik en voldoen aan alle eisen die nodig zijn bij een reanimatietraining.

Uitvoeringen van Ambu reanimatiepoppen 
Ambu reanimatiepoppen zijn verkrijgbaar als volwassen reanimatiepop , kind reanimatiepop en baby reanimatiepop, denk hierbij bijvoorbeeld aan Ambu man, Ambu Junior en Ambu Baby.

Artikelen 1-12 van 43

Pagina
per pagina

Artikelen 1-12 van 43

Pagina
per pagina

Veel instructeurs geven de voorkeur om draadloos te trainen. Ambu speelt hier met de laatste generatie reanimatie poppen handig op in. Hierdoor heeft de oefenpop meer mobiliteit en is er meer vrijheid tijdens de training. Deze reanimatiepop worden optioneel geleverd met draadloze technologie.

Door een reanimatie pop te kiezen met kinlift en realistisch omhoog komen van de torso kan de levensechte situatie zo goed mogelijk worden nagebootst.

Accessoires Ambu 
Ambu levert naast reanimatiepoppen ook vervangingsproducten om de reanimatiepop optimaal te onderhouden en te gebruiken. Hierbij kunt u denken aan longzakken, mondstukken en neusstukken, nekhuiden, borsthuid en gezichtshuiden. Tijdens een reanimatie is het prettig om de hygiëne te borgen. Met de Ambu Life key is dit zelfs in een stresssituatie eenvoudig te bereiken, door het gelaatsmasker over de lippen van het slachtoffer te plaatsen.

Ambu Healthcare

Reanimatieproducten zijn in te delen in twee categorieën: ALS en BLS. ALS staat voor Advanced Life Support en BLS betekend Basic Life Support. Basic Life Support producten zijn afgestemd op de behoeften van de hulpverlener die als eerste op locatie van het slachtoffer is. Advanced Life Support producten zijn afgestemd op de professionele hulpverleners, zoals doctoren en ambulanciers. Ambu Healthcare bedient de markt met zowel Advanced Life Support producten als Basic Life Support producten. AED-Partner richt zich met haar assortiment op Basic Life Support.

Wilt u meer weten over Ambu of wilt u een productdemonstratie? Neem gerust contact op via +32 (0)11 42 03 45 of kantoor@aedpartner.be.

  • In de praktijk

    Dankzij het advies van AED-Partner zijn we enorm gerust dat, als er iets gebeurt, we het juiste toestel hebben. Door het gebruikersgemak van de AED kan iedereen het apparaat bedienen.

    Dominique Vangeloven, Groep JAM Mercedez-Benz