• Voor 16.00 uur besteld? Morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 20,- in de Benelux
  • Achteraf betalen (op factuur)

T: +32 (0) 11 42 03 45 (Op werkdagen van 8:30 - 16:30)

Taal
Menu Sluit

Cardiac Science

Cardiac Science is wereldwijd marktleider op het gebied van AED apparaten. Daarnaast levert Cardiac Science accessoires voor de AED zoals draagtassen, muurbeugels,  AED batterijen, kinderelektroden, elektroden voor volwassenen en trainingselektroden. Cardiac Science geeft als enige AED merk onvoorwaardelijke garantie  op de batterij. Met de Cardiac Science AED trainer bent u optimaal voorbereid op een levensreddende situatie.

Artikelen 1-12 van 31

Pagina
per pagina

Artikelen 1-12 van 31

Pagina
per pagina

Cardiac Science Powerheart G3

Cardiac Science Powerheart G3 is de derde generatie AED en is inmiddels vervangen door de Cardiac Science G5. Cardiac Science G3 was toentertijd vooruitstrevend door de hoge afgifte van energie. Door deze hoge afgifte kan de G3 een zwaardere schok afgeven, waardoor meer mensenlevens gered worden. Ook was de Powerheart G3 innovatief door zijn zelftesten. Hierdoor wordt de betrouwbaarheid van de AED immens vergroot.

Cardiac Science G5

Cardiac Science Powerheart G5 AED is verkrijgbaar in halfautomaat en volautomaat. De AED is de eerste defibrillator die snelle schoktijden en realtime CPR feedback combineert met variabel oplopende energie afgifte.

De Cardiac Science G5 is een groot succes en dat komt vooral door een combinatie van een aantal unieke eigenschappen die geen enkele andere AED heeft:

  • Volledige zelftest: aanwezigheid én functionaliteit van de elektroden en test van de condensator op volledig vermogen. Tevens een zelftest op de werkelijke (rest)capaciteit van de batterij, waarbij wordt gegarandeerd dat deze 4 jaren mee gaat
  • Asystolie-detectiedrempel van 80 microvolt, top-top gemeten
  • Traploos oplopende schokken van 95 Joule tot 354 Joule, waarbij rekening wordt gehouden met de weerstand van het lichaam van het slachtoffer

De realtime reanimatie ondersteuning en de gesproken instructies verbeteren de reanimatie en de overlevingskans van de patiënt.

Cardiac Science Powerheart

Cardiac Science biedt met haar productlijn Cardiac Science Powerheart een robuuste en betrouwbare oplossing om mensenlevens te redden.

Wilt u meer weten over Cardiac Science of wilt u een productdemonstratie? Neem gerust contact op via +32 (0)11 42 03 45 of kantoor@aedpartner.be.

  • In de praktijk

    Dankzij het advies van AED-Partner zijn we enorm gerust dat, als er iets gebeurt, we het juiste toestel hebben. Door het gebruikersgemak van de AED kan iedereen het apparaat bedienen.

    Dominique Vangeloven, Groep JAM Mercedez-Benz