• Voor 16.00 uur besteld? Morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 20,- in de Benelux
  • Achteraf betalen (op factuur)

T: +32 (0) 11 42 03 45 (Op werkdagen van 8:30 - 16:30)

Taal
Menu Sluit

Defibtech

Defibtech is een van de voorlopers in de ontwikkeling van defibrillatoren. De Defibtech Lifeline voldoet aan de hoogste eisten van professionele hulpverleners, maar het is zo ontworpen dat ook hulpverleners zonder medische achtergrond er levens mee kunnen redden.

Artikelen 1-12 van 24

Pagina
per pagina

Artikelen 1-12 van 24

Pagina
per pagina

Defibtech Lifeline AED

De Defibtech Lifeline is ontworpen om snel te kunnen handelen. Bij een hartstilstand doet elke minuut uitstel van de stroomstoot de overlevingskans van het slachtoffer met 10% dalen. Snel handelen is daarom essentieel! Van het stevige antislip handvat tot en met het simpele design, alles draait bij deze AED apparaten om gebruiksgemak. Dit komt natuurlijk de snelheid van het handelen ten goede. Een win-win situatie dus!

Met de simpele Aan/Uit knop stelt u het apparaat in werking. Daarna krijgt u instructies over hoe u het apparaat dient te gebruiken. Alles is direct klaar voor actie, dus u kunt snel handelen. Hoe sneller u actie kunt ondernemen, hoe beter. Elke seconde telt immers!

Defibtech AED

De Defibtech AED is verkrijgbaar in halfautomaat en volautomaat. Daarnaast heeft u keuze uit de combinatie met een fullcolour scherm of ECG scherm. De AED heeft als doel om het hartritme te herstellen. De Defibtech AED is direct toegankelijk voor gebruik, zonder dat er een deksel geopend dient te worden. Voor het trainen van de reanimatie heeft Defibtech de Lifeline Trainer ontworpen.

AED accessoires van Defibtech

Defibtech biedt accessoires voor de defibrillator zoals draagtassen, muurbeugels, AED batterijen, kinderelektroden, elektroden voor volwassenen en trainingselektroden.

Onderhoud van Defibtech defibrillatoren

Onderhoud uw Defibtech AED apparaat goed door tijdig de batterij en elektroden te verwisselen. Indien de Defibtech batterij bijna leeg is zal de AED zelf een melding geven. Het kan ook voorkomen dat de uiterste gebruiksdatum is verstreken. Door uw apparaat te registreren voorkomt u dat u te laat bent met het vervangen van de batterij. Defibtech raad zelf aan om de 9V batterij jaarlijks te vervangen, zodat de zelftesten kunnen worden uitgevoerd. De verwachte levensduur van de grote batterij is voor de Lifeline 7 jaar en voor de Lifeline View 5 jaar . Naast de batterij zijn elektroden ook onderhoudsproducten. Na verloop van tijd kunnen de gel pads namelijk uitdrogen waardoor ze niet goed meer blijven plakken. De houdbaarheid van de Defibtech elektroden is 2 jaar. De Defibtech Lifeline elektroden bestelt u eenvoudig na in onze webshop.

Uw Defibtech AED bestelt u bij AED Partner

Bent u er al over uit? Wilt u een Defibtech AED kopen? Of heeft u al een Defibtech AED en heeft u nieuwe accessoires nodig? Neem gerust contact met ons op voor vragen of extra hulp via onze klantenservice via +32 (0)11 42 03 45. Wij helpen u graag verder!

  • In de praktijk

    Dankzij het advies van AED-Partner zijn we enorm gerust dat, als er iets gebeurt, we het juiste toestel hebben. Door het gebruikersgemak van de AED kan iedereen het apparaat bedienen.

    Dominique Vangeloven, Groep JAM Mercedez-Benz