• Voor 16.00 uur besteld? Morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 20,- in de Benelux
  • Achteraf betalen (op factuur)

T: +32 (0) 11 42 03 45 (Op werkdagen van 8:30 - 16:30)

Taal
Menu Sluit

Heartsine

Heartsine heeft een van de meest voordelige AED apparaten ontwikkeld, namelijk de Heartsine Samaritan Pad. Naast de aantrekkelijke prijs kent deze AED nog meer voordelen; hij is namelijk stofvrij, klein en super licht. Door de eenvoud van het product is deze makkelijk te bedienen.

Door de PadPak, wat een combinatie is van de elektroden en accu, is deze defibrillator zeer betrouwbaar en tegelijkertijd onderhoudsarm. Deze PadPak hoeft u slechts eens per 4 jaar te vervangen of na elke inzet. Ter vergelijk: andere AED apparaten vragen gemiddeld eens per 2 jaar vervanging van deze onderdelen.

12 artikelen

per pagina

12 artikelen

per pagina

Heartsine Samaritan

De Heartsine Samaritan is beschikbaar in zowel halfautomaat als volautomaat. Voor de prijs hoeft u het niet te laten want deze zijn bij AED-Partner gelijk geprijsd. De Heartsine Samaritan Pad 360P automaat heeft dezelfde voordelen als de Heartsine Samaritan halfautomaat. Het verschil met een halfautomaat is dat een druk op de schokknop bij deze volautomaat niet nodig is. Uit onderzoek blijkt dat hierdoor meer mensenlevens worden gered.

Is er sprake van een noodgeval en gaat u deze AED gebruiken? Dan ontvangt u tijdens de inzet visuele hulp door middel van oplichtende pictogrammen op het apparaat zelf. Zo weet u precies welke stappen u moet volgen en waar u in het proces bent.

Vind u het prettig om tijdens de reanimatie aanwijzingen te krijgen over de effectiviteit van de borstcompressie die u uitvoert? Dan is de Heartsine 500p halfautomaat een betere keuze voor u. Door de patiënt specifieke feedback kunt u de kwaliteit van de reanimatie verbeteren.

AED Samaritan trainingsmateriaal

Voor trainingsdoeleinden heeft Heartsine AED trainers ontwikkeld. Deze lijken qua uiterlijk op de echte AED’s maar worden gebruikt voor trainingsdoeleinden. Van elk AED toestel van Heartsine is een trainingsvariant beschikbaar.

Met name de Heartsine Samaritan Pad 500 trainer is volgens cursisten een prettige AED trainer. Deze trainer geeft namelijk realtime feedback over de kwaliteit van de uitgevoerde reanimatie. Als u na gaat dat in 70% van de hartstilstand gevallen niet optimaal wordt gereanimeerd kunt u zich voorstellen dat deze feedback voor cursisten erg prettig is. Zo kunnen zij de kwaliteit van de reanimatie verbeteren en is de kans op overleving van het slachtoffer een stuk groter.

Heartsine Samaritan bestelt u bij AED-Partner

AED-Partner voert alleen de beste merken AED apparaten en toebehoren. Bovendien geven we op al onze AED’s standaard een jaar gratis onderhoud, wat de werking van uw AED ten goede komt.

Wilt u meer weten over Heartsine of wilt u een productdemonstratie? Neem gerust contact met ons op via +32 (0)11 42 03 45 of via kantoor@aedpartner.be

  • In de praktijk

    Dankzij het advies van AED-Partner zijn we enorm gerust dat, als er iets gebeurt, we het juiste toestel hebben. Door het gebruikersgemak van de AED kan iedereen het apparaat bedienen.

    Dominique Vangeloven, Groep JAM Mercedez-Benz