• Voor 16.00 uur besteld? Morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 20,- in de Benelux
  • Achteraf betalen (op factuur)

T: +32 (0) 11 42 03 45 (Op werkdagen van 8:30 - 16:30)

Taal
Menu Sluit

Schiller

Schiller is een van de leiders in het ontwikkelen en fabriceren van een hele reeks medische apparaten. Dankzij hun ervaring met diagnostische en bewakingsapparatuur en die voor noodgeneesmiddelen heeft Schiller een aantal van de meest innovatieve en betrouwbare apparatuur ter wereld gemaakt.

9 artikelen

per pagina

9 artikelen

per pagina

Schiller AED

Schiller is gedreven door een voorliefde van innovatie. Daardoor willen ze medische producten van superieure kwaliteit en precisie ontwikkelen. Dat heeft geleid tot het feit dat zij ‘s wereldste kleinste defibrillator hebben ontwikkeld, namelijk de FRED Easyport.

Ook de andere AED apparaten van Schiller zijn bijzonder te noemen. Zo gebruikt de Schiller Fred Easy de bifasische Multipulse Biowave technologie. Daarmee is er voor een succesvolle defibrillatie veel minder energie nodig die anders gebruikt zou worden met een defibrillator. De energiewaarden passen zich namelijk automatisch aan de patiënt. Dat maakt deze AED ook geschikt voor kinderen.

Schiller medical

Schiller is meer dan 40 jaar een bekende naam op het gebied van medische zorg. Ooit is het bedrijf opgericht door Alfred E. Schiller in 1974 als eenmanszaak in een flat. Inmiddels zijn ze uitgegroeid naar een wereldwijd bedrijf voor medische apparaten. Met vandaag de dag meer dan 1000 medewerkers, 30 dochterondernemingen en een wereldwijd verkoopnetwerk.

In hun begin jaren produceerden ze een zakformaat ECG apparatuur. Een apparaatje om een grafische weergave te krijgen van de elektrische activiteit in de hartspier. ECG apparatuur wordt met name door huisartsen en cardiologen gebruikt, maar ook reddingsdiensten hebben hier baat bij.

Naast ECG apparatuur ontwikkelde hij bloeddrukbewakingssystemen, spirometers, cardiopulmonale diagnostiekproducten en bewakingsapparatuur. De stap naar AED apparaten is daarmee klein en wordt dan ook gezet. Vandaag de dag bevat het aanbod medische apparatuur van Schiller cardiopulmonale diagnostiek, defibrillatie, bewaking, hartrevalidatie, bloeddruk, medische informatietechnologie en medische nooddiensten.

Wilt u een defibrillator van Schiller?

Wilt u een defibrillator van Schiller? Dan kunt u deze direct bij AED-Partner online bestellen. Twijfelt u of heeft u vragen over het product? Neem dan gerust contact met ons op. Wij denken namelijk graag met u mee. Onze klantenservice is bereikbaar op doordeweekse dagen van 08:30 tot 17:00 via +31 (0)499 49 00 16.

  • In de praktijk

    Dankzij het advies van AED-Partner zijn we enorm gerust dat, als er iets gebeurt, we het juiste toestel hebben. Door het gebruikersgemak van de AED kan iedereen het apparaat bedienen.

    Dominique Vangeloven, Groep JAM Mercedez-Benz