• Voor 16.00 uur besteld? Morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 20,- in de Benelux

T: +32 (0) 11 42 03 45 (Op werkdagen van 8:30 - 16:30)

Taal
Menu Sluit

Philips Heartstart FRx elektroden volwassene

€ 64,66 € 61,00

Philips Heartstart FRx elektroden volwassene zijn de meest gangbare elektroden voor de Philips FRx AED. Deze elektroden worden standaard ook bij de AED uitgeleverd.

Lees verder...
Voor 16.00 uur besteld? Morgen in huis

Functionaliteit

Goed

Elektroden volwassene

Ja
Uitstekend

Elektroden baby-kind

Nee
Gemiddeld

Elektroden met CPR sensor

Nee
Gemiddeld

Pre-connected

Ja
Uitstekend
Sluit

Houdbaarheid

Goed

Houdbaarheid

24 maanden
Goed
Sluit

Philips Heartstart FRx elektroden volwassene

De Philips Heartstart FRx elektroden volwassene zijn 48 maanden houdbaar. De houdbaarheidsdatum vind u aan de voorkant van de cassette van de elektroden. Indien de houdbaarheidsdatum overschreden dreigt te worden, adviseren wij om de direct nieuwe elektroden te vervangen. De elektroden bevatten een gel laag. Deze gel laag is op waterbasis en kan uitdrogen. Als de elektroden op het lichaam van het slachtoffer worden geplakt, hechten deze door de gel laag. Zonder gel laag plakken de elektroden niet op het lichaam en kan er geen schok worden afgegeven. Hierdoor kan een mensenleven onnodig verloren gaan.

AED-Partner vind het erg belangrijk dat de inzetbaarheidsgarantie van een AED zo hoog mogelijk is. Vanwege deze reden hebben we een gratis service in het leven geroepen. Wij houden u op de hoogte als u de elektroden dient te vervangen. Deze gratis service bieden wij zelfs aan klanten die hun AED elders hebben aangeschaft. Heeft u uw AED elders aangeschaft en wilt u gebruik maken van deze service? Neem dan contact met ons op.

Philips Heartstart FRx elektroden volwassene, ook wel Philips FRx Smart Pads II genoemd, zijn pre-connected. Dit houdt in dat de elektroden al zijn aangesloten op de AED. Hierdoor kan de AED direct worden gebruikt in een noodsituatie.

Hoe kan ik de elektroden vervangen?

  1. Plug de connector los van de AED
  2. Plug de nieuwe elektroden door middel van de connector in de AED.
  3. De AED voert nu zelftesten uit. Volg het stemcommando op indien er actie is vereist.
Meer informatie
Artikelnummer 0015
Fabrikantcode 989803139261
Merk Philips
Serie Heartstart
Gewicht 0.17 kg