• Voor 16.00 uur besteld? Morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 20,- in de Benelux
  • Achteraf betalen (op factuur)

T: +32 (0) 11 42 03 45 (Op werkdagen van 8:30 - 16:30)

Taal
Menu Sluit

Philips Heartstart HS1 draagtas smal

€ 193,00 € 159,50

Philips Heartstart HS1 draagtas smal is een zeer compacte beschermtas voor de Philips Heartstart HS1 AED.

Lees verder...
Voor 16.00 uur besteld? Morgen in huis
  • Onze belofte

    AED ingezet? Wij zijn binnen 6 uur bij u op locatie. Voor ú en de AED.

    De inzet van een AED kan een ingrijpende ervaring zijn. Wij staan binnen 6 uur op locatie, maken de AED weer inzetbaar, lezen de ECG uit en zijn er voor u.

Philips Heartstart HS1 draagtas smal

Philips Heartstart HS1 draagtas smal is gemaakt van een harde case, afgewerkt met stof. Hierdoor is de AED optimaal beschermd tegen stoten en vallen. Het kijkvenster voorziet de hulpverlener van een snelle controle op de inzetbaarheid van de AED. Doordat de beschermtas zo compact is, is er geen enkele belemmering om de AED zo snel mogelijk bij het slachtoffer te krijgen in geval van een circulatiestilstand.

De tas bevat een handig handvat waaraan de tas kan worden opgehangen (aan een murrbeugel of in een AED kast. Daarnaast zorgt het handvat ervoor dat de beschermtas draagbaar is.  

De Philips Heartstart HS1 draagtas smal biedt voldoende opslagruimte. De tas is eenvoudig te openen door de kwalitatief goede en soepele ritssluiting. Hierdoor heeft u snel toegang tot de defibrillator. In het vak aan de binnenkant van de tas vindt u een medische schaar. Deze schaar wordt altijd gratis meegeleverd. Met behulp van de schaar kunt u op eenvoudige wijze de kleding van het slachtoffer losknippen, zodat de elektroden zo snel mogelijk op het slachtoffer aangebracht kunnen worden.

Met deze Philips tas bent u goed voorbereid op een circulatiestilstand. Hierdoor kunt u extra snel handelen. Indien u voor 16:00 uur besteld, heeft u deze draagtas morgen al in huis.

Meer informatie
Artikelnummer 0556
Fabrikantcode M5076A
Merk Philips
Serie Heartstart
Gewicht 0.44 kg
Kleur Rood
Lengte 210 mm
Hoogte 240 mm
Diepte 90 mm