• Voor 16.00 uur besteld? Morgen in huis
 • Gratis verzending vanaf € 20,- in de Benelux
 • Achteraf betalen (op factuur)

T: +32 (0) 11 42 03 45 (Op werkdagen van 8:30 - 16:30)

Taal
Menu Sluit

Physio Control Lifepak elektroden kind

€ 106,00 € 100,00

De Physio Control Lifepak elektroden kind zijn geschikt voor:

 • Physio Control Lifepak 500
 • Physio Control Lifepak 1000
 • Physio Control Lifepak Express
 • Physio Control Lifepak CR Plus
Lees verder...
Voor 16.00 uur besteld? Morgen in huis

Functionaliteit

Goed

Elektroden volwassene

Nee
Gemiddeld

Elektroden baby-kind

Ja
Uitstekend

Elektroden met CPR sensor

Nee
Gemiddeld

Pre-connected

Ja
Uitstekend
Sluit

Houdbaarheid

Goed

Houdbaarheid

24 maanden
Goed
Sluit
 • Onze belofte

  AED ingezet? Wij zijn binnen 6 uur bij u op locatie. Voor ú en de AED.

  De inzet van een AED kan een ingrijpende ervaring zijn. Wij staan binnen 6 uur op locatie, maken de AED weer inzetbaar, lezen de ECG uit en zijn er voor u.

Physio Control Lifepak elektroden kind

De Physio Control Lifepak elektroden kind kunnen gebruikt worden voor kinderen van 0-8 jaar oud met een maximaal gewicht van 25 kg. Door de kinderelektroden aan te sluiten op de AED wordt automatisch het kinderprotocol geactiveerd. Hierdoor wordt een schok met een lagere kracht afgegeven.

De elektroden zijn geformuleerd op een waterbasis. Deze waterbasis zorgt ervoor dat de elektroden op het lichaam kleven. Deze laag kan echter uitdrogen. De houdbaarheid bedraagt 24 maanden. Omdat de elektroden niet meer op het lichaam van het slachtoffer blijven plakken als ze zijn uitgedroogd, is het belangrijk om ze tijdig te vervangen. De vervaldatum vindt u op een sticker op de achterkant van de verpakking van de elektroden.

Tijdens een inzet
Het gebruik van een AED is een heftige ervaring voor zowel het slachtoffer als de hulpverlener. Daarom is het van belang dat in zo’n situatie alles soepel verloopt. Daarom heeft Physio Control de elektroden gepolariseerd. Dit houdt in dat de elektroden verwisselbaar zijn. Het maakt dus niet zoveel uit of u de ene elektrode in de zij plakt en de andere op de borst of omgekeerd.

De eenvoudige scheurlijn maakt het openen van de verpakking in een kritieke situatie eenvoudig. Door de afbeeldingen op de elektroden is het voor de hulpverlener duidelijk waar ze geplakt dienen te worden. De stappen zijn zo makkelijk mogelijk gemaakt, iedere seconde telt immers.

Physio Control Lifepak elektroden kind eigenschappen
Physio Control adviseert om de elektroden tussen de 0 en 50 graden Celsius te bewaren. Door u aan het bewaaradvies te houden zorgt u ervoor dat de gellaag van de elektroden niet uitdroogt.

Indien de elektroden vervangen dienen te worden, kunt u dit eenvoudig doen. De elektroden zijn namelijk pre-connected, wat inhoud dat er een kabel is bevestigd aan de snoer. Hierdoor kunnen de elektroden direct aangesloten worden op de AED.

Hoe vervang ik de Physio Control Lifepak elektroden kind?

 1. Aan de voorkant van de AED is de elektroden middels een connector aangesloten op de AED. Trek de connector voorzichtig los uit de AED.
 2. Plug de nieuwe elektroden in.
 3. Volg het stemcommando van de AED op. De AED voert zelftesten uit en zal na de zelftesten klaar voor gebruik zijn.
Meer informatie
Artikelnummer 9927
Fabrikantcode 11101-000016
Merk Physio Control
Serie Lifepak
Gewicht 0.16 kg