• Voor 16.00 uur besteld? Morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 20,- in de Benelux
  • Achteraf betalen (op factuur)

T: +32 (0) 11 42 03 45 (Op werkdagen van 8:30 - 16:30)

Taal
Menu Sluit

Reanimatie oefenpoppen

Kies de juiste reanimatie oefenpop voor uw trainingsdoeleinde.

Reanimatie feedback

De overlevingskansen, bij reanimatie, van een slachtoffer is grotendeels afhankelijk van de kwaliteit van reanimeren. Om deze kwaliteit te borgen is realtime feedback van de hartmassage, compressiediepte, beademing en plaatsing van de handen belangrijk. AED-Partner adviseert daarom altijd een pop met reanimatiefeedback voor de beste trainingsresultaten.

Realistisch trainen op een reanimatiepop

Om zo realistisch mogelijk te reanimeren is een pop waarbij de borstkas realistisch omhoog komt aan te bevelen. Daarnaast zijn er oefenpoppen beschikbaar, welke een kinlift bevatten. Maak een keuze uit een baby, kind of volwassen torso of full-body pop. Zo bent u optimaal voorbereid op levensechte reanimatie en kunt u oefenen op de juiste beademing. AED-Partner levert reanimatiepoppen van o.a. de volgende merken: LaerdalAmbuPracti-man en Prestan. 

Artikelen 1-12 van 42

Pagina
per pagina

Artikelen 1-12 van 42

Pagina
per pagina

Reanimatiepop kopen

Een reanimatiepop kopen? Meten is weten. Daarom is het van belang om de uitgevoerde reanimatie door cursisten inzichtelijk te maken. Veel reanimatiepoppen maken het mogelijk om de compressiediepte en snelheid van reanimeren uit te lezen. Houdt hiermee rekening bij de aanschaf van een reanimatie pop. De Laerdal reanimatiepop heeft een QCPR variant die dit mogelijk maakt. Bij deze reanimatiepoppen wordt de software meegeleverd. De resultaten kunnen worden uitgelezen op een computer of (bij Laerdal) op een zogenoemde Simpad. Om zo realistisch mogelijk te reanimeren is een pop waarbij de borstkas realistisch omhoog komt aan te bevelen. Daarnaast zijn er reanimatie oefenpoppen beschikbaar, die een kinlift bevatten.

Baby reanimatiepop verplicht volgens de ERC richtlijnen

Trainen op verschillende situaties is van levensbelang. Naast volwassen reanimatiepoppen bestaat er ook een kind reanimatiepop en een baby reanimatiepop. Gelukkig bestaat het aandeel kinderreanimaties maar uit minder dan 5% van het totaal aantal reanimaties. Het is natuurlijk wel van belang om goed getraind te zijn op alle situaties. Sinds 2017 is in de ERC richtlijnen opgenomen dat instructeurs getraind dienen te worden op  een junior reanimatiepop.

AED Pop kopen?

Of u nu een reanimatiepop baby, een reanimatiepop kind of reanimatiepop volwassene kiest, AED-Partner biedt een volledig assortiment AED poppen aan. Wilt u een reanimatiepop kopen? Denk dan bijvoorbeeld aan een Ambu reanimatiepop. Met de Ambu Man Wireless reanimatiepop kunt u snoerloos reanimeren.

Zoekt u een oefenpop reanimatie en vind u het lastig om een keuze te maken? Geen probleem, wij verzorgen graag een productdemonstratie. Meer informatie nodig? Neem gerust contact op via +32 (0)11 42 03 45 of kantoor@aedpartner.be.

  • In de praktijk

    Dankzij het advies van AED-Partner zijn we enorm gerust dat, als er iets gebeurt, we het juiste toestel hebben. Door het gebruikersgemak van de AED kan iedereen het apparaat bedienen.

    Dominique Vangeloven, Groep JAM Mercedez-Benz