• Voor 16.00 uur besteld? Morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 20,- in de Benelux
  • Achteraf betalen (op factuur)

T: +32 (0) 11 42 03 45 (Op werkdagen van 8:30 - 16:30)

Taal
Menu Sluit

Verzenden en Bezorgen

Wanneer wordt mijn bestelling verstuurd?

Indien u voor 16.00 uur besteld, kunt u uw bestelling de volgende dag in huis verwachten. Wij leveren alle producten uit voorraad. Mocht het zijn dat we onverhoopt een product niet voorradig hebben, nemen wij binnen 1 werkdag contact met u op.

Wij verzenden pakketten uitsluitend met UPS. Indien de bestelling door de brievenbus past wordt het in een envelop verstuurd.


Verzendkosten & levertijden

Gratis verzending binnen de Benelux bij een order vanaf € 20,-.
Bestelling onder € 20,-? Houd dan rekening met onderstaande verzendkosten.

Land Kosten Levertijd
Nederland, België, Luxemburg € 5,95 1 werkdag


Bovenstaande levertijd is een indicatie. Wij zijn afhankelijk van onze koerierdienst.

Land van voorkeur niet genoemd? Neem dan contact met ons op.


Traceer bestelling


Alle pakketten zijn traceerbaar. Enveloppen zijn niet traceerbaar, tenzij op aanvraag. Na het plaatsen van uw bestelling, ontvangt u een e-mail met een link om uw pakket te traceren.


Ik denk dat mijn product defect is

Als u denkt dat uw bestelde product defect is, kunt u binnen 30 dagen na bezorging van uw bestelling contact met onze klantenservice opnemen. Wij staan u graag te woord. Hier kunt u meer informatie vinden over het retourneren van uw (deel)bestelling.


Ik heb een onjuist product ontvangen

Indien u een product heeft ontvangen, welke u niet heeft besteld, kunt u contact met onze klantenservice opnemen. Wij staan u graag te woord.


Wordt er BTW over mijn bestelling berekend?


Bestelling België
Over het ordertotaal wordt BTW berekend. Indien u zakelijk bestelt, kunt u de BTW terugvorderen.

Bestelling buitenland
Indien u voor een bedrijf bestelt en een geldig BTW nummer (wat correspondeert met uw bedrijfsgegevens) vermeld tijdens het afrekenen van uw bestelling, wordt er geen BTW berekend. In alle overige gevallen wordt er BTW berekend.


Ik mis een product bij mijn bestelling

Als er een product ontbreekt bij uw bestelling, kunt u contact met onze klantenservice opnemen. Wij staan u graag te woord. Vanwege verzendvoorwaarden, kan het voorkomen dat uw bestelling in meerdere pakketten wordt verzonden. Het kan voorkomen dat deze pakketten op verschillende momenten worden afgeleverd. In de bevestigingse-mail van verzenden staat een track & trace link. Via deze link kunt u achterhalen of uw bestelling uit meerdere pakketten bestaat.