• Voor 16.00 uur besteld? Morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 20,- in de Benelux
  • Achteraf betalen (op factuur)

T: +32 (0) 11 42 03 45 (Op werkdagen van 8:30 - 16:30)

Taal
Menu Sluit

AED wandkasten

Waarom een AED wandkast voor mijn AED? 
Door uw AED in een binnenkant te plaatsen, zoals in uw kantoor, gebouw of recreatieruimte is uw AED extra beschermd tegen stof, vocht of andere omgevingsfactoren. AED-Partner levert AED wandkasten van onder andere de merken Rotaid, Aivia.

3 artikelen

per pagina

3 artikelen

per pagina

Voordelen van AED wandkasten

Doordat de AED in een AED wandkast wordt geplaatst (in plaats van aan een wandbeugel) zorgt u ervoor dat de AED beter zichtbaar is. Alle AED wandkasten van Rotaid en Aivia voldoen aan de Ilcor richtlijnen. Deze richtlijnen zorgen voor uniformiteit door middel van kleur en een logo. Hierdoor kan de hulpverlener de AED beter vinden en is de AED sneller bij het slachtoffer.

Doordat de AED wordt afgeschermd gebeurt er minder snel iets met de AED. Een kast beschermt tegen stoten. Hierdoor is de kans groter dat de AED direct gebruiksklaar is. Daarnaast wordt de kans vergroot dat de AED zich op dezelfde plaats bevind.

Waar dient u rekening mee houden bij aanschaf van AED wandkasten?

  • Bereikbaarheid - Plaats de kast op een makkelijk bereikbare locatie, voor iedereen beschikbaar!
  • Toegankelijk - Kiest u voor een kast met of zonder pincode? Het is belangrijk dat u snel bij de AED kan, iedere seconde telt!
  • Stroomvoorziening - Beschikt de kast over een alarm of pincode, dan heeft de kast een batterij of is deze aangesloten op de netspanning.

Wandkasten defibrillator online bestellen

AED-Partner voert alleen de beste merken wandkasten voor defibrillatoren. Hierdoor garanderen we u de beste slagvastheid en stof-, en waterbescherming, wat de werking van uw AED wandkast ten goede komt.

Aan de linkerkant van deze pagina vindt u keuzemogelijkheden om uw selectie te verfijnen. AED-Partner adviseert wandkasten zonder pincode, zodat de hulpverlener zo weinig mogelijk beperkingen ondervindt om de AED te bereiken.

Wilt u meer weten over AED wandkasten of wilt u een productdemonstratie? Neem gerust contact op via +32 (0)11 42 03 45 of kantoor@aedpartner.be.

  • In de praktijk

    Dankzij het advies van AED-Partner zijn we enorm gerust dat, als er iets gebeurt, we het juiste toestel hebben. Door het gebruikersgemak van de AED kan iedereen het apparaat bedienen.

    Dominique Vangeloven, Groep JAM Mercedez-Benz