Wie is AED-Partner

AED-Partner is de handelsnaam van Vivon Nederland B.V. in Nederland en Vita Nova Supra NV in België. Beide partijen zijn al sinds 2003 toonaangevend en merkonafhankelijk leverancier van AED’s, elektroden, batterijen, AED-kasten, reanimatiepoppen en accessoires.

Door onze kennis en expertise te bundelen kunnen we je vanuit beide organisaties een nog hoger serviceniveau bieden. Onze klanten staan voor ons beide centraal en dit is dan ook de aanzet geweest om samen onze doelen na te streven. Gezamenlijk hebben we al meer dan 40.000 AED’s geleverd en dragen we op deze manier bij aan een hartveilige maatschappij.

Milieu en duurzaamheid

We nemen onze verantwoordelijkheid voor de impact van onze organisatie op het milieu en de maatschappij. Duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) zien wij als een integrale visie op ondernemerschap.

In de praktijk betekent dit dat we kansen voor een beter milieu, een beter welzijn van de medewerkers en de maatschappij benutten én dat we een hoger bedrijfsrendement nastreven bij alle bedrijfsbeslissingen die we maken. We houden binnen onze bedrijfsvoering de M3-pijler aan, waarbij we inzetten op mens, milieu en materieel. We kijken bijvoorbeeld nauwgezet naar ons energieverbruik, onze afvalproductie en de manier waarop we met de schadelijke stoffen van onze producten omgaan. Ook kiezen we waar mogelijk voor circulariteit.

Onderdeel van de SK FireSafety Group

AED-Partner is onderdeel van de SK FireSafety Group en houdt op het gebied van milieu en duurzaamheid vergelijkbare waarden aan als andere leden van de organisatie. In de nabije toekomst gaat de holding verder onder de naam AED-Partner International.

50.000+

We verkochten meer dan 50.000 AED’s in BE

30.000+

We hebben meer dan 30.000 klanten

6

Binnen 6 uur na inzet AED zijn wij ter plaatse

50%

Bij inzet AED > 50% grotere overlevingskans