• Voor 16.00 uur besteld? Morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 20,- in de Benelux
  • Achteraf betalen (op factuur)

T: +32 (0) 11 42 03 45 (Op werkdagen van 8:30 - 16:30)

Taal
Menu Sluit

AED buitenkasten

Door de AED in een buitenkast te plaatsen krijgt deze een maatschappelijke functie en kan iedereen altijd hulp bieden. AED-Partner levert buitenkasten van de merken Rotaid en Aivia.

Waarom een verwarmde kast? 
Bij temperaturen onder 0°C bestaat het risico dat uw AED niet inzetbaar is. Daarom vindt u bij ons alleen verwarmde AED buitenkasten.

8 artikelen

per pagina

8 artikelen

per pagina

3 tips om rekening mee te houden bij aanschaf van een buitenkast AED: 

  • Bereikbaarheid - Plaats de AED op een makkelijk bereikbare locatie, zodat de AED beschikbaar is voor iedereen.
  • Toegankelijk - Een kast met alarm of met een pincode? Het is belangrijk dat u snel bij de AED kan, iedere seconde telt.
  • Stroomvoorziening - Bij het plaatsen van de kast is een stroomvoorziening nodig voor de verwarming, het alarm en de verlichting.

AED kast met alarm

Aivia en Rotaid buitenkasten hebben (afhankelijk van het model) een optie tot het voorzien van een alarm. In sommige gevallen gaat de AED kast met alarm niet alleen af bij diefstal, maar ook als men de kast geoorloofd opent. In het geval van een levensbedreigende situatie is er volop stress bij de hulpverlener. Als de hulpverlener de kast opdraait kan het alarm afgaan. Hierdoor kan de hulpverlener worden verward met een dief en worden tegengehouden door omstanders. AED-Partner adviseert daarom AED kasten zonder alarm.

Heeft u vragen over een AED buitenkast of wilt u een productdemonstratie? Neem gerust contact met ons op via +32 (0)11 42 03 45.

  • In de praktijk

    Dankzij het advies van AED-Partner zijn we enorm gerust dat, als er iets gebeurt, we het juiste toestel hebben. Door het gebruikersgemak van de AED kan iedereen het apparaat bedienen.

    Dominique Vangeloven, Groep JAM Mercedez-Benz