• Voor 16.00 uur besteld? Morgen in huis
 • Gratis verzending vanaf € 20,- in de Benelux

T: +32 (0) 11 42 03 45 (Op werkdagen van 8:30 - 16:30)

Taal
Menu Sluit
  AED ONDERHOUD PLUS AED ONDERHOUD ALL-IN
AED-Partner Service Center
Status & onderhoudsbewaking van AED
AED ingezet? Wij zijn er binnen 6 uur
ECG-data op locatie uitlezen
Melding AED inzet 24/7
Gratis vervangende AED
AED Mapping
Inclusief kosten onderdelen
Gratis jaarlijkse controle AED
Gratis vervanging onderdelen op locatie
     
  Meer informatie Meer informatie
 

Géén onvoorziene kosten

Géén onvoorziene kosten

 

Zelf onderhoud uitvoeren

Wij dragen zorg voor uw AED

AED onderhoud

Als u een AED apparaat koopt, is het noodzaak dat deze direct klaar is voor inzet. Door zorgvuldig jaarlijks onderhoud zorgt u ervoor dat uw apparaat altijd klaar is voor actie. Met een all-in service overeenkomst bent u het eerste jaar verzekerd van het juiste onderhoud en de juiste service. Hierbij zijn de volgende zaken inbegrepen:

 • AED-Partner service center.
 • Status en onderhoudsbewaking van uw AED.
 • Heeft u de AED ingezet? Wij zijn binnen 6 uur op locatie om uw apparaat te uit te lezen en te controleren.
 • U kunt 24/7 een melding maken als de AED is ingezet.
 • U krijgt een gratis (tijdelijk) vervangende AED indien het apparaat niet meer goed functioneert.
 • De AED wordt jaarlijks gecontroleerd.
 • Onderdelen worden op locatie gratis vervangen.
 • Software updates worden hierbij ook uitgevoerd.

Met dit onderhoudscontract bent u verzekerd van goed onderhoud aan uw defibrillator. Zo bent u optimaal verzekerd van een correct werkende AED. Bekijk welk onderhoudspakket het beste bij uw situatie past:

Onderhoud uw AED

Regelmatig stellen klanten ons de vraag of een AED veel onderhoud vergt. Een goede vraag naar onze mening. U bent zich dan in ieder geval bewust van het feit dat uw apparaat onderhoud nodig heeft. Technisch gezien kunt u in veel gevallen het onderhoud prima zelf uitvoeren. Toch zijn er voldoende situaties denkbaar waarbij een onderhoudscontract voordelen biedt. We informeren u hier graag over.

Uw AED Onderhoudscontract bij AED-Partner

Zelftesten
Een AED voert dagelijks en wekelijks zelftesten uit waarbij storingen opgemerkt worden en die u dient te verhelpen. Soms zijn dit simpele problemen zoals het vervangen van electroden of de batterij. De gel van de electroden droogt namelijk na verloop van tijd uit en is daarom een van de meest voorkomende vervangingsonderdelen van de AED. Door de zelftesten wordt de kans minimaal dat een AED tussentijds onbruikbaar wordt. Als u een service contract heeft bent u ervan verzekerd dat u binnen 24 uur wordt geholpen.

Software updates
Regelmatig brengen fabrikanten (verplichte) software updates uit voor uw AED. Soms houdt een dergelijke update in dat het reanimatieprotocol wordt aangepast. Met een servicecontract wordt dit allemaal voor u geregeld (met uitzondering van een terugroepactie vanuit de fabrikant).

Indien u een onderhoudscontract heeft van ons komt er een monteur bij u op locatie om de AED te controleren en eventueel direct de onderdelen te vervangen waar nodig.

Continuïteit waarborgen
Met het afsluiten van een AED onderhoudspakket bij AED-Partner nemen wij de verantwoordelijk voor onderhoud van de AED van u over. Zo weet u altijd wie u kunt benaderen in geval van vragen en storingen. Wij staan garant voor het tijdig onderhouden van uw AED en vervangen van de elektroden en batterij. Zo bent u optimaal geborgd van een zo groot mogelijke inzetbaarheid van een AED.

Is onderhoud aan uw AED verplicht?

Het afsluiten van een onderhoudscontract voor uw AED is nog niet verplicht en de verantwoordelijkheid ligt bij u zelf. Het is goed om te weten dat als u besluit om geen onderhoudscontract bij ons af te sluiten, u toch verzekerd kunt zijn van onze hulp. Uw AED apparaat wordt na aankoop automatisch geregistreerd. Daardoor krijgt u automatisch een notificatie per e-mail als bijvoorbeeld een accu of electroden dient te worden vervangen. Deze kunt u vervolgens in onze webshop direct online bestellen of telefonisch via een van onze specialisten.

 • Kunnen wij u helpen?

 • In de praktijk

  Dankzij het advies van AED-Partner zijn we enorm gerust dat, als er iets gebeurt, we het juiste toestel hebben. Door het gebruikersgemak van de AED kan iedereen het apparaat bedienen.

  Dominique Vangeloven, Groep JAM Mercedez-Benz