• Voor 16.00 uur besteld? Morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 20,- in de Benelux
  • Achteraf betalen (op factuur)

T: +32 (0) 11 42 03 45 (Op werkdagen van 8:30 - 16:30)

Taal
Menu Sluit
AED SERVICE PLUS AED SERVICE ALL-IN AED SERVICE ALL-IN REMOTE
AED-Partner Service Center
Status & onderhoudsbewaking AED
AED ingezet? Wij zijn er binnen 6 uur
ECG-data op locatie uitlezen
Melding AED inzet 24/7
Inclusief vervangende AED*
Inclusief kosten onderdelen
Registratie AED
Inclusief vervanging onderdelen op locatie
Software updates op locatie
Diefstalwaarborg Optioneel Optioneel
Controle AED (temperatuur & storingen) Jaarlijks Dagelijks & proactief
Locatiebewaking AED Optioneel Optioneel
Meer informatie Meer informatie Meer informatie

Géén onvoorziene kosten

Géén onvoorziene kosten

Zeker weten dat uw AED altijd werkt

Zelf verantwoordelijk voor onderhoud

Jaarlijkse controle van uw AED

Dagelijkse en automatische controle van uw AED

AED Onderhoud

Maak een keuze uit onderstaande AED's voor het beste AED onderhoud voor uw toestel.

*Met uitzondering van een recall/update van de producent. U ontvangt binnen 24 uur een vervangend toestel voor de duur van de herstelling.

Onderhoud uw AED

Met de aanschaf van een defibrillator investeert u in een apparaat dat wellicht ooit het leven van een collega, familielid, buurtgenoot of misschien wel uzelf kan gaan redden. Het is daarom letterlijk van levensbelang dat u erop kunt vertrouwen dat de AED altijd gebruiksklaar is. Hoewel de meeste AED's onderhoudsarm zijn en zelftesten doen, moet er toch periodiek de batterij en elektroden vervangen worden. Door het tijdig vervangen van de batterij en elektroden zorgt u ervoor dat de AED een leven kan redden, wanneer dit nodig is. Daarom adviseren wij het afsluiten van een AED service overeenkomst zodat wij u de zorg uit handen nemen en u er zeker van kunt zijn dat uw AED gebruiksklaar is in geval van nood.

Uw AED onderhoudscontract bij AED-Partner

Zelftesten
Een AED voert dagelijks en wekelijks zelftesten uit waarbij storingen opgemerkt worden en die u dient te verhelpen. Soms zijn dit simpele problemen zoals het vervangen van elektroden of de batterij. De gel van de electroden droogt namelijk na verloop van tijd uit en is daarom een van de meest voorkomende vervangingsonderdelen van de AED. Door de zelftesten wordt de kans minimaal dat een AED tussentijds onbruikbaar wordt. Als u een service contract heeft bent u ervan verzekerd dat u binnen 24 uur wordt geholpen.

Software updates
Regelmatig brengen fabrikanten (verplichte) software updates uit voor uw AED. Soms houdt een dergelijke update in dat het reanimatieprotocol wordt aangepast. Met een servicecontract wordt dit allemaal voor u geregeld (met uitzondering van een terugroepactie vanuit de fabrikant).

Indien u een onderhoudscontract heeft van ons komt er een monteur bij u op locatie om de AED te controleren en eventueel direct de onderdelen te vervangen waar nodig.

Continuïteit waarborgen
Met het afsluiten van een AED onderhoudspakket bij AED-Partner nemen wij de verantwoordelijk voor onderhoud van de AED van u over. Zo weet u altijd wie u kunt benaderen in geval van vragen en storingen. Wij staan garant voor het tijdig onderhouden van uw AED en vervangen van de elektroden en batterij. Zo bent u optimaal geborgd van een zo groot mogelijke inzetbaarheid van een AED.

Is onderhoud aan uw AED verplicht?

Het afsluiten van een onderhoudscontract voor uw AED is nog niet verplicht en de verantwoordelijkheid ligt bij u zelf. Hoewel de meeste AED's geen specifiek onderhoud vereisen en kan worden volstaan met het tijdig vervangen van de elektroden en accu's gebeurt dit in de meeste gevallen niet zorgvuldig. In de praktijk blijkt dat men deze taak in veel gevallen verwaarloost en dat daardoor de AED niet gebruiksklaar is. Dat is zonde van de investering en kan letterlijk voor levensgevaarlijke situaties zorgen. Wanneer wij voor u het onderhoud mogen doen, kunt u erop vertrouwen dat de AED altijd inzetbaar is. En is er onverhoopt een keer een storing of update noodzakelijk dan zijn wij ook voor u klaar! Het prijsverschil tussen zelf tijdig de accu's en elektroden aanschaffen of een all-in servicecontract is slechts enkele tientallen euros meer en scheelt een hoop zorgen. 

Het is goed om te weten dat als u besluit om geen onderhoudscontract bij ons af te sluiten, u toch verzekerd kunt zijn van onze hulp. Uw AED apparaat wordt na aankoop automatisch geregistreerd. Daardoor krijgt u automatisch een notificatie per e-mail als bijvoorbeeld een accu of electroden dient te worden vervangen. Deze kunt u vervolgens in onze webshop direct online bestellen of mail met een van onze specialisten.

  • In de praktijk

    Dankzij het advies van AED-Partner zijn we enorm gerust dat, als er iets gebeurt, we het juiste toestel hebben. Door het gebruikersgemak van de AED kan iedereen het apparaat bedienen.

    Dominique Vangeloven, Groep JAM Mercedez-Benz