• Voor 16.00 uur besteld? Morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 20,- in de Benelux
  • Achteraf betalen (op factuur)

T: +32 (0) 11 42 03 45 (Op werkdagen van 8:30 - 16:30)

Taal
Menu Sluit

AED-Partner trainingselektroden kind

€ 7,20 € 5,95

AED-Partner trainingselektroden kind zijn de vervangingselektroden voor de Vivon Trainer & Cardiac Science Powerheart G5 Trainer. Train met behulp van deze kinderelektroden ook op de reanimatie die benodigd is voor een kind.

Lees verder...
Voor 16.00 uur besteld? Morgen in huis

Functionaliteit

Goed

Elektroden volwassene

Nee
Gemiddeld

Elektroden baby-kind

Ja
Uitstekend

Elektroden met CPR sensor

Nee
Gemiddeld

Pre-connected

Ja
Uitstekend
Sluit
  • Onze belofte

    AED ingezet? Wij zijn binnen 6 uur bij u op locatie. Voor ú en de AED.

    De inzet van een AED kan een ingrijpende ervaring zijn. Wij staan binnen 6 uur op locatie, maken de AED weer inzetbaar, lezen de ECG uit en zijn er voor u.

AED-Partner trainingselektroden kind

AED-Partner trainingselektroden kind zijn speciaal ontworpen voor de Vivon trainer en de Cardiac Science Powerheart G5 trainer. Het is erg handig om de elektroden te vervangen door de connectoren. Met een simpele beweging trekt u de oude elektroden met behulp van de connector van de snoer. Vervolgens plaats u eenvoudig de nieuwe set elektroden. De plakkers zijn herbruikbaar, wat ervoor zorgt dat ze erg kosten efficiënt zijn.

Gelukkig komen reanimaties op kinderen erg weinig voor. In sommige situaties is het belangrijk om hier op voorbereid te zijn. Denk bijvoorbeeld bij plaatsing van een AED op een school of op een kinderdagverblijf.

Het kinderprotocol (voor wat betreft de reanimatie) wijkt af van de ‘normale’ volwassenreanimatie. Zo zijn er 15 borstcompressies benodigd en 2 beademingen versus de 30 borstcompressies en 2 beademingen op volwassenen. Kinderen zijn volgens de officiële richtlijnen jonger dan 8 jaar of minder dan 25 kilo.

Heeft u de AED-Partner trainingselektroden kind voor 16:00 besteld? Dan heeft u ze morgen al in huis.

Meer informatie
Artikelnummer 0592
Fabrikantcode XFT-P120C-1
Merk AED-Partner
Gewicht 0.02 kg