• Voor 16.00 uur besteld? Morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 20,- in de Benelux
  • Achteraf betalen (op factuur)

T: +32 (0) 11 42 03 45 (Op werkdagen van 8:30 - 16:30)

Taal
Menu Sluit

AED stickers

Vergroot de herkenbaarheid van uw defibrillator door middel van de AED stickers of posters.
De AED stickers geven aan dat er een defibrillator aanwezig is in het gebouw. Door stickers aan te brengen binnen het gebouw vergroot u de overlevingskans van het slachtoffer. U vergroot namelijk de vindbaarheid van de defibrillator.

In een noodsituatie moet er geen onduidelijkheid ontstaan over het feit dát er een AED apparaat is en waar deze geplaatst is. Elke seconde telt en snel handelen is cruciaal! Bestel de AED sticker online bij AED-Partner.

9 artikelen

per pagina

9 artikelen

per pagina

Waar plaats ik de AED sticker?

Iedere medewerker of bezoeker moet bij binnenkomst van het pand/ betreden van het terrein direct kunnen zien dat er een AED aanwezig is. AED-Partner heeft verschillende AED stickers in haar assortiment, waaronder de sticker ‘AED in dit gebouw aanwezig’. Deze maakt de aanwezigheid van de AED direct kenbaar.

Daarnaast heeft AED-Partner ook stickers die de aanwezigheid van een defibrillator in een voertuig kenbaar maakt. Hierdoor wordt ook binnen een voertuig tijd bespaard wat cruciaal kan zijn voor het overleven van het slachtoffer.

Makkelijk te herkennen

De AED stickers zijn voorzien van het groen/witte logo wat internationaal gebruikt wordt, waardoor binnen een oogopslag mogelijk moet zijn om het te herkennen als een AED sticker. Na binnenkomst is het ook mogelijk om stickers op te hangen met pijlen waardoor er een looppad richting de AED gecreëerd wordt.

AED sticker bestellen? AED-Partner helpt u graag verder!

AED-Partner beschikt over verschillende stickers om de aanwezigheid van een AED aan te geven. De stickers zijn in verschillende maten verkrijgbaar en het is van belang dat de stickers goed zichtbaar zijn in het gebouw of voertuig. De kans op overleven daalt met 10% per minuut wanneer de reanimatie uitgesteld wordt. Zorg ervoor dat er niet onnodig tijd verloren gaat doordat men op zoek moet naar de AED! U kunt de stickers online bestellen in onze shop. Heeft u uw bestelling voor 16:00 uur geplaatst? Dan worden uw producten de volgende dag geleverd!

  • In de praktijk

    Dankzij het advies van AED-Partner zijn we enorm gerust dat, als er iets gebeurt, we het juiste toestel hebben. Door het gebruikersgemak van de AED kan iedereen het apparaat bedienen.

    Dominique Vangeloven, Groep JAM Mercedez-Benz