• Voor 16.00 uur besteld? Morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 20,- in de Benelux
  • Achteraf betalen (op factuur)

T: +32 (0) 11 42 03 45 (Op werkdagen van 8:30 - 16:30)

Taal
Menu Sluit

Weinmann

Het Duitse Weinmann is een familiebedrijf gespecialiseerd in medische technologie, waaronder de ontwikkeling van externe defibrillatoren. Doordat Weinmann intensief samenwerkt met medische services, ziekenhuizen en het leger weten ze telkens weer innovatieve medische producten te ontwikkelen. Ondertussen is Weinmann al meer dan 100 jaar actief en kennen consumenten hen door de hoge graad van betrouwbaarheid, de jaren ervaring en de hoge kwaliteit van producten.

1 artikel

per pagina

1 artikel

per pagina

Weinnmann Emergency

Als een slachtoffer een hartstilstand heeft, is het belangrijk om snel te kunnen handelen. Afhankelijk van uw situatie is het belangrijk om vooraf na te denken waar u uw AED apparaat ophangt of weglegt. Door een centrale plek te hanteren met duidelijke signalering en pictogrammen weten hulpverleners in een dergelijke noodsituatie snel te handelen.

Om de herkenbaarheid te ondersteunen en de hulpverleners het makkelijker te maken, heeft Weinmann een tweetal producten ontwikkelt. Dit is namelijk een AED wandkast en een opvallende en tevens gemakkelijke draagtas. In beide gevallen is het belangrijk dat deze vrij toegankelijk zijn voor hulpverleners!

Wilt u de AED makkelijk met u mee kunnen nemen? Bijvoorbeeld tijdens evenementen, activiteiten of op reis? Dan kan de Weinmann AED draagtas een prettige oplossing zijn. In deze tas is de AED optimaal beschermd tegen weersinvloeden en tegen vallen en stoten.

Weinmann Medical equipment

Weinmann Medical raadt aan om uw AED regelmatig te voorzien van nieuwe elektroden. Naar verloop van tijd droogt namelijk de gel op de pads uit waardoor deze niet meer goed op de huid plakken in geval van nood. Daarom kunt u de Weinmann elektroden voor de Weinmann Meducore Easy eenvoudig bestellen in onze shop.

AED van Weinmann bestellen? Dat kan bij AED-Partner!

Weinmann AED onderhoudsproducten zoals elektroden en beschermproducten kunt u eenvoudig online bestellen bij AED-Partner.

Heeft u nog andere producten van Weinmann nodig die u niet direct in onze shop terug vindt? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij denken graag met u mee om naar de beste oplossing op zoek te gaan. U kunt onze klantenservice op doordeweekse dagen bereiken tussen 08:30 tot 16:30 via +32 (0)11 42 03 45 of kantoor@aedpartner.be.

  • In de praktijk

    Dankzij het advies van AED-Partner zijn we enorm gerust dat, als er iets gebeurt, we het juiste toestel hebben. Door het gebruikersgemak van de AED kan iedereen het apparaat bedienen.

    Dominique Vangeloven, Groep JAM Mercedez-Benz