• Voor 16.00 uur besteld? Morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 20,- in de Benelux
  • Achteraf betalen (op factuur)

T: +32 (0) 11 42 03 45 (Op werkdagen van 8:30 - 16:30)

Taal
Menu Sluit

Philips Heartstart HS1 en FRx beschermtas

€ 114,95 € 95,00

De Philips Heartstart HS1 en FRx beschermtas is geschikt voor zowel de Philips Heartstart HS1 AED als de Philips Heartstart FRx AED.

Lees verder...
Voor 16.00 uur besteld? Morgen in huis
  • Onze belofte

    AED ingezet? Wij zijn binnen 6 uur bij u op locatie. Voor ú en de AED.

    De inzet van een AED kan een ingrijpende ervaring zijn. Wij staan binnen 6 uur op locatie, maken de AED weer inzetbaar, lezen de ECG uit en zijn er voor u.

Philips Heartstart HS1 en FRx beschermtas

De Philips Heartstart HS1 en FRx beschermtas zorgt voor een optimale bescherming van de AED. Een inzet van een AED is een stressvolle situatie en er zal in haast gehandeld worden. Hierdoor kan het natuurlijk voorkomen dat de AED ergens tegenaan stoot of in het uiterste geval zelfs valt. Door de harde schaal, die is afgewerkt met een stevige stof, worden de ergste klappen opgevangen. Hierdoor kan de AED ingezet worden wanneer dit nodig is.

De Philips Heartstart HS1 en FRx beschermtas is kwalitatief erg goed afgewerkt. Het mag namelijk niet voorkomen dat de ritssluiting defect is en u de AED niet uit de tas kunt krijgen. De ritssluiting is van hoogwaardig materiaal gemaakt en is erg soepel.

Het handige kijkvenster zorgt ervoor dat in een oogopslag het venster van de AED zichtbaar is. U weet dus, zonder de tas te openen, of de AED klaar is voor gebruik. Door de handige afmeting kunt u de tas aan een muurbeugel of in een AED kast ophangen.

De tas is voorzien van een handvat waardoor de defibrillator makkelijk te transporteren is. In de tas vind u een opbergplek voor bijvoorbeeld een Rescue Kit. Dit vak is van gaas gemaakt, zodat de hulpverlener direct de eventuele hulpmiddelen kan zien. Deze opbergplek is afgesloten door middel van een klittenbandsluiting.

Met deze Philips tas bent u goed voorbereid op een acute situatie. Hierdoor kunt u extra snel handelen. Indien u voor 16:00 uur besteld, heeft u deze draagtas morgen al in huis.

Meer informatie
Artikelnummer 0018
Fabrikantcode 989803139251-1
Merk Philips
Serie Heartstart
Gewicht 0.51 kg
Kleur Groen
Lengte 240 mm
Hoogte 240 mm
Diepte 110 mm