• Voor 16.00 uur besteld? Morgen in huis
 • Gratis verzending vanaf € 20,- in de Benelux
 • Achteraf betalen (op factuur)

T: +32 (0) 11 42 03 45 (Op werkdagen van 8:30 - 16:30)

Taal
Menu Sluit

Rotaid 24/7 3 jaar

€ 1.147,08 € 948,00

Let op!

Dit betreft een abbonement van 3 jaar.

Deze kast kan niet gebruikt worden i.c.m. de Cardiac Science G3

Voor meer info neemt contact op met onze klantenservice.

Lees verder...
Voor 16.00 uur besteld? Morgen in huis

Eigenschappen

Alarm

Led verlichting

LCD scherm

Camera

Connectiviteit

Sluit

Gebruikersgemak

Toegankelijkheid

Herkenbaarheid

Sluit

Plaatsing kast

Type kast

Sluit

Temperatuur

Verwarming gegarandeerd tot -20 °C

Ventilatie

UV bescherming

Sluit

Water-, stofbescherming & slagvastheid

Stofbescherming

Waterbescherming

Slagvastheid

Sluit
 • Onze belofte

  AED ingezet? Wij zijn binnen 6 uur bij u op locatie. Voor ú en de AED.

  De inzet van een AED kan een ingrijpende ervaring zijn. Wij staan binnen 6 uur op locatie, maken de AED weer inzetbaar, lezen de ECG uit en zijn er voor u.

Rotaid 24/7 3 jaar

De Rotaid 24/7 AED kast zorgt voor een herkenbare behuizing door de opvallende kleur en het grote AED ILCOR-logo op het doorkijkvenster. Tevens kunt u door de robuuste transparante kap direct op de AED kijken. In een snelle draaibeweging kan de kast geopend worden en heeft u volledig toegang tot de AED en overige benodigdheden in de AED kast. Door de nylon band blijft de stevige stof- en waterdichte kap hangen totdat deze weer op de plaats gedraaid wordt.

Unieke eigenschappen

 • Altijd zichtbaar
  Dankzij het unieke ontwerp en de ledverlichting is de AED makkelijk te herkennen. Zowel overdag als 's nachts. Via de eigen mobiele verbinding, is uw AED online gepubliceerd, waardoor deze gemakkelijk vindbaar is. 
   
 • Altijd alert
  Telkens wanneer de Rotaid 24/7 kast wordt geopend, kan er (vooraf ingesteld) automatisch een melding verstuurd worden naar bijvoorbeeld de beheerder of burgerhulpverleners.
   
 • Altijd beschermd
  Een on-board alarmsysteem, ingebouwd verwarmingssysteem en solide constructie zorgen voor de best mogelijke bescherming van uw AED. Niet alleen nu, maar ook voor aankomende jaren.
   
 • 24/7 monitoring
  Elk gebruik van de AED-(kast) wordt onmiddelijk gedetecteerd en de operationele status van de AED wordt voortdurend gecontroleerd en gewaarborgd. Heeft de AED een storing? Rotaid 24/7 herkent (van de meeste type AED's) de storingspiep en geeft een signaal af aan de beheerder van de AED. Fysieke AED-controles zijn hierdoor niet meer noodzakelijk. 
   
 • Gemakkelijke verbinding
  Rotaid 24/7 heeft een eigen mobiele internetverbinding, waardoor de 24/7 monitoring in binnen- en buitenomgeving en buitengebieden, optimaal blijft werken.
   
 • Gemakkelijk aanpasbaar
  Het kan voorkomen dat u de AED-kast een keer wilt verplaatsen of de gegevens van het (oproepbare) hulpverlenersteam moet aanpassen. Wijzigingen kunnen eenvoudig worden doorgevoerd in het monitoringssysteem.
Meer informatie
Artikelnummer 1587
Merk Rotaid