• Voor 16.00 uur besteld? Morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 20,- in de Benelux
  • Achteraf betalen (op factuur)

T: +32 (0) 11 42 03 45 (Op werkdagen van 8:30 - 16:30)

Taal
Menu Sluit

Laerdal Pocket Mask

Vanaf € 22,99 € 19,00

Het Laerdal Pocket Mask is ontwikkeld om hygiënisch een mond-op-mond beademing te kunnen uitoefenen.

Lees verder...
Voor 16.00 uur besteld? Morgen in huis
  • Onze belofte

    AED ingezet? Wij zijn binnen 6 uur bij u op locatie. Voor ú en de AED.

    De inzet van een AED kan een ingrijpende ervaring zijn. Wij staan binnen 6 uur op locatie, maken de AED weer inzetbaar, lezen de ECG uit en zijn er voor u.

Laerdal Pocket Mask

Het Laerdal Pocket Mask voorkomt directe aanraking van het gezicht van het slachtoffer. Dit masker is bedoeld voor éénmalig gebruik op een slachtoffer of voor meermaals gebruik bij trainingen op een reanimatiepop. Na iedere training dient het masker en ventiel wel goed gereinigd te worden.

Hoe gebruik ik het beademingsmasker?

  1. Draai het eenrichtingsfilter op het masker. Het eenrichtingsfilter zorgt ervoor dat er wel lucht in de mond van het slachtoffer kan worden geblazen én geen lucht terug kan komen. Dit is bevorderlijk voor de hygiëne.
  2. Plaats het masker op het gezicht van het slachtoffer, over de mond en neus. Start de reanimatie zoals geleerd op de opleiding.

Het masker is doorzichtig van kleur. Hierdoor kunt u de kleur van de lippen van het slachtoffer zien. Ook kunt u zo zien of het slachtoffer braakt, zodat u het masker kunt verwijderen en de luchtwegen van het slachtoffer kunt vrijmaken.

Het Laerdal Pocket Mask wordt samen met 2 poedervrije nutrile handschoentjes geleverd. Deze zijn latexvrij ter voorkoming van allergische reacties. Ook wordt er een alcoholdoekje meegeleverd voor reiniging van de huid van het slachtoffer.

Het beademingsmasker is verkrijgbaar in softcase, draagtas of los (zonder verpakking). De draagtas heeft als voordeel dat u deze eenvoudig aan de AED tas kunt bevestigen zodat u het masker, in geval van nood, altijd bij de hand heeft.

Meer informatie
Artikelnummer Maak eerst een productselectie
Merk Laerdal
Garantie 2 jaar
Gewicht 0.05 kg