Mindray BeneHeart C1A halfautomaat NL/EN

De Mindray Beneheart C1A halfautomaat is een betrouwbare AED die standaard drietalig is: Nederlands, Frans en Engels. Ook is deze AED standaard voorzien van een kindmodus, zodat je de AED i.c.m. met losse kinderelektroden ook voor de reanimatie van kinderen kunt inzetten.

Door de geïntegreerde ResQNavi-technologie is de Mindray Beneheart C1A halfautomatische AED te gebruiken door zowel ervaren als minder ervaren hulpverleners: de instructies worden aangepast op het tempo van de hulpverlener. Deze halfautomaat heeft bovendien een zeer hoge stof- en waterbestendigheid, wat deze AED geschikt maakt voor veel verschillende ruimtes. 


€ 1.195,00 € 1.266,70 (incl. btw)
Maak een selectie hieronder.
Maak een selectie hierboven.
Klanten beoordelen ons met 5 sterren ⭐⭐⭐⭐⭐ Voor 16:00 uur besteld? Indien voorradig morgen in huis. Gratis verzending vanaf € 25,00 in de Benelux.

Productinformatie

Mindray BeneHeart C1A AED halfautomaat

De Mindray BeneHeart C1A is een zeer robuuste, drietalige AED met een goede prijs-kwaliteitverhouding. De gebruiksvriendelijkheid van deze AED is ook zeer goed: met animatiecoaching en gesproken aanwijzingen wordt een hulpverlener van A tot Z door het reanimatieproces geleid.

Bijzonder hierbij is dat de AED die begeleiding aanpast op de hulpverlener. Dankzij de slimme ResQNaviTM-technologie herkent de AED of de hulpverlener mogelijk meer of minder ondersteuning nodig heeft. Duurt het opplakken van de elektroden bijvoorbeeld te lang, omdat iemand weinig ervaring heeft en twijfelt? Dan zet de AED in op begeleiding met meer gedetailleerde stemopdrachten. Ook het (instructie)volume wordt dankzij deze techniek automatisch aangepast op eventuele (harde) omgevingsgeluiden.

Deze AED is halfautomatisch. Dit betekent dat wanneer de AED een schokbaar ritme meet, de hulpverlener zelf op de schokknop moet drukken. Zoek je een volautomatische AED die zelf een schok kan toedienen? Kijk dan eens naar de Mindray BeneHeart C1A volautomaat.


Waar te plaatsen?

Deze AED heeft een hoge stof- en waterbestendigheid (IP-waarde 55) en is dus ook geschikt voor bijvoorbeeld voetbalclubs en zwembaden. Deze AED is bovendien standaard 3-talig en is daarmee ook geschikt voor internationale omgevingen. Met één druk op de knop kun je op elk moment tijdens de inzet van taal wisselen.


Batterij voor de BeneHeart C1A halfautomaat

Deze AED wordt standaard geleverd met een Mindray BeneHeart C-serie batterij. Deze oranje batterij heeft in standby modus een levensduur van ongeveer 5 jaar.


Elektroden voor de BeneHeart C1A halfautomaat

Bij de BeneHeart C1A AED horen de Mindray BeneHeart C-serie elektroden (MR62). Deze elektroden hebben een houdbaarheid van 4 jaar en zijn geschikt voor volwassenen. Dankzij de speciale kindknop op de Mindray BeneHeart C1A zijn deze elektroden ook te gebruiken bij kinderen tot 25 kg of 8 jaar. Met de kindknop activeer je het kinderprotocol waarmee de schokkracht van de AED vermindert.

Er zijn ook losse kinderelektroden verkrijgbaar voor de C1A. Deze kinderelektroden hebben een kleiner formaat en zijn daardoor makkelijker bij een kind op te plakken.


Bijpassende tas of koffer

Met een tas of koffer kun je de  BeneHeart C1A AED veilig opbergen en vervoeren. Bij AED-Partner is hiervoor een rode Mindray BeneHeart C-serie rugzak en een zwarte draagtas voor de Mindray C- en D-serie verkrijgbaar.


Taalvarianten

De Mindray BeneHeart C1A halfautomaat is beschikbaar in de volgende talencombinaties: Nederlands/Frans/Engels en Frans/Engels/Duits. Neem voor meer taalopties contact op met onze klantenservice.


Mindray BeneHeart C1A kopen?

Wanneer je de Mindray BeneHeart C1A halfautomaat bij AED-Partner aanschaft, wordt de AED gebruiksklaar geleverd inclusief:

  • Mindray BeneHeart C-serie batterij
  • Mindray BeneHeart C serie elektroden (MR62)
  • Tas, hoes of koffer voor de AED
  • CPR Rescue Kit (washand, scheermes, ambulanciersschaar en 1 set handschoenen)
  • Safe Kiss beademingsmasker
  • AED-sticker groen (15x20cm)
  • All-In serviceovereenkomst (1 jaar)


1 jaar gratis onderhoud

Met regelmatig onderhoud zorg je dat jouw AED optimaal inzetbaar is. Bij AED-Partner kun je een serviceservicecontract afsluiten om dit onderhoud te regelen. Wij attenderen je er dan o.a. op wanneer de batterij en/of elektroden van jouw AED(‘s) vervangen moeten worden. Ook zijn we bij een inzet binnen 6 uur op locatie voor onderhoud.

Bij aanschaf van de Mindray BeneHeart C1A halfautomaat krijg je een jaar lang gratis all-in service. Meer informatie over onze serviceovereenkomsten en de voorwaarden vind je op onze website

Specificaties

ArtikelgroepAED's
ProductlijnBeneheart C1
MerkMindray
CategorieAED Apparaten
Medical Device volgens MDRMDR III
Gewicht3.6
Lengte40
Breedte26
Hoogte16

Meer over Mindray

De AED’s van het Chinese Mindray worden in veel Nederlandse ziekenhuizen gebruikt en hebben een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding. Deze AED zijn o.a. voorzien van een speciale baby-/kindknop die reanimaties bij jonge kinderen mogelijk maakt. AED’s van Mindray zijn zeer geschikt voor gebruik buiten het ziekenhuis: ze zijn zo ontwikkeld dat ook onervaren hulpverleners vol vertrouwen een effectieve reanimatie uit kunnen voeren bij een plotselinge hart- of circulatiestilstand.

Naast semi-/volledig geautomatiseerde AED's levert Mindray ook overige AED-apparatuur, oplossingen voor AED-beheer op afstand en ondersteunende AED-middelen.

Gerelateerde producten

1719
Mindray BeneHeart C serie elektroden (MR62)
  € 68,00 € 72,08 (incl. btw)
1721
Mindray BeneHeart C-serie batterij
  € 199,00 € 210,94 (incl. btw)
1720
Mindray Kind MR63 elektroden voor C serie, D1, D3, D6
  € 74,00 € 78,44 (incl. btw)