Physio-Control LIFEPAK CR2 Trainer (french)

De Physio Control Lifepak CR2 Trainer is er voor cursisten. Door middel van een trainings-AED leert u hoe u moet reageren op een gesimuleerde hartstilstand. Met de Physio Control Lifepak is het voor iedereen mogelijk om te oefenen en zich voor te bereiden op een echte reanimatie. Bij een hartstilstand is het van groot belang dat het hart zo snel mogelijk weer op gang komt. Dat betekent dat elke seconde telt.

€ 675,00 € 816,75 (incl. btw)
Maak een selectie hieronder.
Maak een selectie hierboven.
Klanten beoordelen ons met 5 sterren ⭐⭐⭐⭐⭐ Voor 16:00 uur besteld? Indien voorradig morgen in huis. Gratis verzending vanaf € 25,00 in de Benelux.

Specificaties

ArtikelgroepTrainers
ProductlijnLifepak CR2
MerkPhysio-Control
CategorieTrainer AED's
Medical Device volgens MDRNee
Gewicht3.69

Meer over Physio-Control

Physio-Control behoort wereldwijd tot de top op het gebied van het ontwikkelen, produceren en aanbieden van AED-apparaten. De oorsprong van het bedrijf ligt zo'n 70 jaar geleden toen een jonge arts een manier zocht om plotselinge hartstilstanden tijdens operaties te voorkomen. De opvolger van de manuele defibrillator die hij toen ontwikkelde voor medisch specialisten in ziekenhuizen, voldoet vandaag de dag aan de kwaliteitseisen van zowel de Amerikaanse Zorgautoriteit (FDA) als de Europese MDR. 

Gerelateerde producten

1244
Physio-Control LIFEPAK CR2 elektrode tray trainer incl 1 set
  € 169,00 € 204,49 (incl. btw)
1243
Physio-Control LIFEPAK CR2 trainingselektrode
  € 179,00 € 216,59 (incl. btw)