Physio-Control LIFEPAK CR2 Wifi NL volaut.mono

De Physio-Control LIFEPAK CR2 AED is een zeer gebruiksvriendelijke halfautomatische AED met duidelijke instructie afbeeldingen. Hierdoor is deze AED geschikt voor ervaren hulpverleners en ongetrainde gebruikers.

De LIFEPAK CR2 AED’s van Physio-Control zijn bovendien de enige AED’s die het mogelijk maken om tijdens borstcompressies automatisch de ECG-scan te laten maken. Zo hoef je de hartmassage niet te onderbreken om het hartritme te laten analyseren door de AED.

Voor het gebruik van de Physio-Control LIFEPAK CR2 bij een kind heb je geen losse kinderelektroden nodig. Bovendien is deze AED door de hoge IP-waarde geschikt voor vrijwel alle ruimtes. 


€ 2.895,00 € 3.068,70 (incl. btw)
Maak een selectie hieronder.
Maak een selectie hierboven.
Klanten beoordelen ons met 5 sterren ⭐⭐⭐⭐⭐ Voor 16:00 uur besteld? Indien voorradig morgen in huis. Gratis verzending vanaf € 25,00 in de Benelux.

Specificaties

ArtikelgroepAED's
ProductlijnLifepak CR2
MerkPhysio-Control
CategorieAED Apparaten
Medical Device volgens MDRMDD IIB
Gewicht3.47
Lengte34
Breedte31
Hoogte20

Meer over Physio-Control

Physio-Control behoort wereldwijd tot de top op het gebied van het ontwikkelen, produceren en aanbieden van AED-apparaten. De oorsprong van het bedrijf ligt zo'n 70 jaar geleden toen een jonge arts een manier zocht om plotselinge hartstilstanden tijdens operaties te voorkomen. De opvolger van de manuele defibrillator die hij toen ontwikkelde voor medisch specialisten in ziekenhuizen, voldoet vandaag de dag aan de kwaliteitseisen van zowel de Amerikaanse Zorgautoriteit (FDA) als de Europese MDR. 

Gerelateerde producten

1192
Physio-Control Lifepak CR2 elektroden
  € 149,00 € 157,94 (incl. btw)
1193
Physio-Control LIFEPAK CR2 batterij
  € 349,00 € 369,94 (incl. btw)