Physio-Control LIFEPAK CR2 Wifi NL volaut.mono

De Physio-Control LIFEPAK CR2 AED is een zeer gebruiksvriendelijke volautomatische AED met duidelijke instructie afbeeldingen. Doordat deze AED volautomatisch is, hoef je zelf niet op de schokknop te drukken. Deze AED is geschikt voor zowel getrainde als ongetrainde hulpverleners.

De LIFEPAK CR2 AED’s van Physio-Control zijn bovendien de enige AED’s die het mogelijk maken om tijdens borstcompressies automatisch de ECG-scan te laten maken. Zo hoef je de hartmassage niet te onderbreken om het hartritme te laten analyseren door de AED.

Om de Physio Control LIFEPAK CR2 bij een kind te gebruiken heb je geen losse kinderelektroden nodig. Bovendien is deze AED dankzij de hoge IP-waarde geschikt voor plaatsing in vrijwel alle ruimtes. 


€ 2.295,00 € 2.432,70 (incl. btw)
Maak een selectie hieronder.
Maak een selectie hierboven.
Klanten beoordelen ons met 5 sterren ⭐⭐⭐⭐⭐ Voor 16:00 uur besteld? Indien voorradig morgen in huis. Gratis verzending vanaf € 25,00 in de Benelux.

Specificaties

ArtikelgroepAED's
ProductlijnLifepak CR2
MerkPhysio-Control
CategorieAED Apparaten
Medical Device volgens MDRMDD IIB
Gewicht3.54
Lengte34
Breedte31
Hoogte20

Meer over Physio-Control

Physio-Control behoort wereldwijd tot de top op het gebied van het ontwikkelen, produceren en aanbieden van AED-apparaten. De oorsprong van het bedrijf ligt zo'n 70 jaar geleden toen een jonge arts een manier zocht om plotselinge hartstilstanden tijdens operaties te voorkomen. De opvolger van de manuele defibrillator die hij toen ontwikkelde voor medisch specialisten in ziekenhuizen, voldoet vandaag de dag aan de kwaliteitseisen van zowel de Amerikaanse Zorgautoriteit (FDA) als de Europese MDR. 

Gerelateerde producten

1192
Physio-Control Lifepak CR2 elektroden
  € 149,00 € 157,94 (incl. btw)
1193
Physio-Control LIFEPAK CR2 batterij
  € 349,00 € 369,94 (incl. btw)