Primedic HeartSave AED semi-automaat NL/FR/EN/DE

Van deze halfautomatische AED zijn twee versies: de Primedic HeartSave AED-M halfautomaat en de Primedic HeartSave AED halfautomaat. De M-versie is hierbij uitgebreid met o.a. een LCD-monitor met een hoge resolutie (productnummer 0190).

€ 1.890,00 € 2.003,40 (incl. btw)
Maak een selectie hieronder.
Maak een selectie hierboven.
Klanten beoordelen ons met 5 sterren ⭐⭐⭐⭐⭐ Voor 16:00 uur besteld? Indien voorradig morgen in huis. Gratis verzending vanaf € 25,00 in de Benelux.

Productinformatie

Elektroden voor de Primedic HeartSave AED halfautomaat

Van deze halfautomatische AED zijn er twee versies beschikbaar: de Primedic HeartSave AED-M halfautomaat en de Primedic HeartSave AED halfautomaat. De HeartSave AED-M en de HeartSave AED zijn technisch vrijwel gelijk. Het grote verschil tussen beide versies is dat de HeartSave AED-M ook voorzien is van een LCD-monitor. Dit scherm heeft een hoge resolutie en laat de hulpverlener een indicatie van de behandelduur zien, een ECG, de hartslag, het geïdentificeerde VF/VT en het aantal gestarte defibrillaties zien.

Het LCD-scherm op de HeartSave AED-M halfautomaat AED is bovendien verlicht, waardoor deze AED ook zeer geschikt is voor gebruik in het donker. De afmetingen van het LCD-scherm zijn 9,5 x 7,2 cm.

Deze AED is voorzien van een speciale kindknop waarmee je de AED in de kindmodus kan zetten. Losse kinderelektroden zijn hierdoor niet nodig: in kindmodus gebruikt de AED automatisch het kinderreanimatieprotocol en een verlaagde schokkracht.

Deze viertalige AED is halfautomatisch. Dit betekent dat wanneer de AED een schokbaar ritme meet, de hulpverlener zelf op de schokknop moet drukken. Deze AED is daarom met name geschikt voor professionele hulpverleners.

 

Waar te plaatsen?

Deze AED van Primedic heeft een goede stof- en waterdichtheid (IP-waarde 55). Je kunt deze AED hiervoor in vrijwel alle omgevingen ophangen en ook gebruiken tijdens een flinke regenbui. Dankzij de meertaligheid van de AED is deze AED zeer geschikt voor internationale of toeristische omgevingen.

 

Batterijen voor de Primedic HeartSave AED halfautomaat

Voor de Primedic HeartSave halfautomatische AED kun je kiezen uit de Primedic HeartSave batterij met een houdbaarheid van 3 jaar of een houdbaarheid van 6 jaar. Beide batterijen zijn geschikt voor zowel de Primedic HeartSave AED als de Primedic HeartSave M-AED.

 

Elektroden voor de Primedic HeartSave AED halfautomaat

Bij deze AED horen de Primedic HeartSave Savepads elektroden voor volwassenen. Deze elektroden hebben een houdbaarheid van 3 jaar.

Ook zijn er elektroden van Primedic verkrijgbaar die je zowel bij baby’s, kinderen en volwassenen kunt gebruiken: de Primedic HeartSave elektroden preconnect. Deze elektroden hebben ook een houdbaarheid van 3 jaar en kunnen pre-connected worden aangesloten.

 

Taalvarianten

De Primedic HeartSave AED halfautomaat is standaard viertalig en verkrijgbaar in twee opties: Nederlands/Frans/Engels/Duits met monitor en Nederlands/Frans/Engels/Duits zonder monitor. Bij zowel de Primedic HeartSave AED met als zonder monitor kun je tijdens de inzet van de AED eenvoudig en meermaals van taal wisselen.

 

Primedic HeartSave halfautomaat AED kopen?

Wanneer je de Primedic HeartSave halfautomaat AED bij AED-Partner aanschaft, wordt de AED gebruiksklaar geleverd inclusief:

  • Batterij
  • Primedic HeartSave Savepads elektroden voor volwassenen
  • Tas, hoes of koffer voor de AED
  • CPR Rescue Kit (washand, scheermes, ambulanciersschaar en 1 set handschoenen)
  • Safe Kiss beademingsmasker
  • AED-sticker groen (15x20cm)
  • All-In serviceovereenkomst (1 jaar)

 

1 jaar gratis onderhoud

Met regelmatig onderhoud zorg je dat jouw AED optimaal inzetbaar is. Bij AED-Partner kun je een serviceservicecontract afsluiten om dit onderhoud te regelen. Wij attenderen je er dan o.a. op wanneer de batterij en/of elektroden van jouw AED(‘s) vervangen moeten worden. Ook zijn we bij een inzet binnen 6 uur op locatie voor onderhoud.

Bij aanschaf van de Primedic HeartSave halfautomaat AED krijg je een jaar lang gratis all-in service. Meer informatie over onze serviceovereenkomsten en de voorwaarden vind je op onze website.

Specificaties

ArtikelgroepAED's
ProductlijnPrimedic Heartsave
MerkPrimedic
CategorieAED Apparaten
Medical Device volgens MDRMDD IIB

Meer over Primedic

Primedic is een Duits merk dat al meer dan 40 jaar in de medische technologie actief is. Het bedrijf is volledig gericht op het produceren van hoge kwaliteit defibrillatoren voor zowel professionals als niet-professionals. Veilige technologie, gebruiksgemak en een hoge kwaliteit zijn de absolute kernwaarden die Primedic hoog in het vaandel heeft staan.

Gerelateerde producten

0187
Primedic Heartsave Savepads elektroden voor volwassenen
  € 64,00 € 67,84 (incl. btw)
0184
Primedic HeartSave batterij, 6 jaar
  € 278,00 € 294,68 (incl. btw)
0573
Primedic HeartSave batterij, 3 jaar
  € 199,00 € 210,94 (incl. btw)