ZOLL AED Plus Trainer 2 (NL)

Door de realistische afspiegeling van de Zoll AED Plus Trainer 2 aan de ‘echte’ AED kan de cursist levensecht trainen. Met deze trainer wordt geen echte schok afgegeven.

De Zoll ARD Plus Trainer 2 is verkrijgbaar in 3 taalvarianten: Nederlands, Engels en Frans. 

€ 610,00 € 738,10 (incl. btw)
Maak een selectie hieronder.
Maak een selectie hierboven.
Klanten beoordelen ons met 5 sterren ⭐⭐⭐⭐⭐ Voor 16:00 uur besteld? Indien voorradig morgen in huis. Gratis verzending vanaf € 25,00 in de Benelux.

Productinformatie

Door de realistische afspiegeling van de Zoll AED Plus Trainer 2 aan de ‘echte’ AED kan de cursist levensecht trainen. Er zijn 3 belangrijke zaken die afwijken van de echte trainer:

1. Er wordt geen echte schok afgegeven.
2. Het LCD-scherm is vervangen door een geïllustreerd afbeelding.
3. De trainingselektroden geven geen realtime feedback.

Doordat er geen realtime feedback wordt gegeven, wordt de compressiediepte en snelheid niet automatisch door de trainer teruggekoppeld. Zoll AED Plus trainer 2 heeft dit slim opgelost door deze functionaliteit onder te brengen onder een knop van de afstandsbediening.

Zoll heeft goed gekeken naar het bedieningsgemak van de trainer. De instructeur kan met één afstandsbediening meerdere trainers aansturen. Het trainen met grotere groepen wordt hiermee vereenvoudigd.

Met behulp van de afstandsbediening kan de instructeur overigens snel door de reanimatieprotocollen ‘zappen’. Door de pauzeknop in te drukken kan het protocol worden stopgezet en kan de instructeur uitleg aan de cursisten geven.

De Zoll AED Plus trainer 2 wordt aangestuurd door 4 D-Cell batterijen. Deze batterijen gaan 100 trainingsuren mee.

Met deze trainer wordt het oefenen op een levensechte situatie heel erg makkelijk gemaakt. De cursisten kunnen zo optimaal op een slachtoffer met circulatiestilstand acteren.

Taalvarianten: Nederlands, Engels en Frans

Specificaties

ArtikelgroepTrainers
ProductlijnAED Plus
MerkZoll
CategorieTrainer AED's
Medical Device volgens MDRNee
Gewicht3.31

Meer over Zoll

Met een AED van Zoll kun je zowel als ervaren en als onervaren hulpverlener uit de voeten. Met name de gebruiksvriendelijkheid scoort hoge ogen, onder andere door het kleuren LCD-scherm dat extra ondersteuning biedt bij reanimaties. Zoll-AED’s staan ook bekend om hun hoge veiligheid en betrouwbaarheid.

Gerelateerde producten

0040
ZOLL AED Plus Stat Padz II trainingselektroden
  € 32,41 € 39,22 (incl. btw)
0341
ZOLL CPR-D trainingselektroden set met reanimatiesensor
  € 153,00 € 185,13 (incl. btw)
0558
ZOLL Pedi-Padz II trainingselektroden voor kinderen 6st.
  € 179,00 € 216,59 (incl. btw)
0055
ZOLL AED Plus Trainer type 2 afstandsbediening
  € 128,00 € 154,88 (incl. btw)