• Voor 16.00 uur besteld? Morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 20,- in de Benelux
  • Achteraf betalen (op factuur)

T: +32 (0) 11 42 03 45 (Op werkdagen van 8:30 - 16:30)

Taal
Menu Sluit

AED tassen & koffers

Bij een levensbedreigende situatie, zoals bij een hartstilstand, is het van belang dat er geen tijd verloren gaat. Net zo belangrijk is de inzet van een AED zonder elektronische mankementen. Dit kan voorkomen wanneer de AED schade heeft opgelopen. Met goede AED tassen of koffers zorgt u ervoor dat de AED op een veilige manier vervoert wordt en geen onnodige schade oploopt.  

Een tas en/of koffer geeft uw AED een optimale bescherming. Bij gebruik van de AED is deze gemakkelijk mee te nemen en heeft u altijd alle accessoires (zoals een gebruikerset en beademingsmasker) bij de hand. Bestel uw AED tas of koffer direct bij AED-Partner.

Artikelen 1-12 van 26

Pagina
per pagina

Artikelen 1-12 van 26

Pagina
per pagina

AED tas

Bij een ritmestoornis van het hart telt écht elke seconde. Bij een hartstilstand is het dan ook cruciaal dat de reanimatie direct gestart wordt. Met een AED tas kan de defibrillator veilig vervoerd worden. Daarnaast is het mogelijk om bij het gebruik van een tas gemakkelijk alle benodigde accessoires meenemen zoals een beademingsmaskerelektroden en rescue kit.  

De AED tassen zijn gemaakt om de defibrillator veilig op te bergen en zijn daarom voorzien van een schok beschermende laag. AED-Partner heeft een groot assortiment AED tassen en koffers en zijn ofwel universeel of speciaal gemaakt om een bepaalde type AED te vervoeren. AED-Partner adviseert om goed te controleren welke type defibrillator zich binnen het gebouw of voertuig bevindt. Twijfelt u of uw AED apparaat geschikt is voor de tas of koffer die u op het oog heeft? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder!

AED koffer

Een AED koffer biedt optimale bescherming voor uw AED. U vergroot hiermee ook de betrouwbaarheid en de werking van uw AED. Zo is de AED koffer van Peli uitstekend geschikt om uw AED in te bewaren of vervoeren. De Peli 1520 case is:

  • Schokbestendig
  • Waterdicht
  • Én heeft het een levenslange garantie

Het assortiment AED tassen en koffers van AED-Partner bevat onder andere de merken: Philips, Zoll, Cardiac Science, Physio-Control, Peli en Primedic.

AED koffer of tas bestellen? AED-Partner helpt u graag verder!

Zorg ervoor dat uw AED ook optimaal beschermd is en optimaal kan functioneren tijdens een noodsituatie. Heeft u een specifieke vraag rondom de bescherming van uw AED, of twijfelt u over welke koffer/tas het meest geschikt is in uw situatie, neem dan contact met ons op.

  • In de praktijk

    Dankzij het advies van AED-Partner zijn we enorm gerust dat, als er iets gebeurt, we het juiste toestel hebben. Door het gebruikersgemak van de AED kan iedereen het apparaat bedienen.

    Dominique Vangeloven, Groep JAM Mercedez-Benz